na reštiku nemám peniaze...a neberem fastfood ako mcdonald kde za totožnú sumu by som sa najedla aj v reštike....berem klasické "hambáče" s dubnickým hamburgrom aj s hranolkami za 1,40, hot-dogom za 70 centov a podobne "labižníce" produkty
radsej si priplatim za kvalitne jedlo, posedenie a prostredie na slusnej urovni, nez sa pozerat na desiatky upotenych xichtov ako sa potrebuju nazrat..
@kolini ty si mysli ze ked si das niekde denne menu za 3,30€ ze to je kvalitne jedlo ? a kde zijes ze mate vo fastfoode upotene ksichty ? ja dotial odkial pochadzam nikdy som nestretol upotenych ludi vo fastfoode a ani tam kde som a vzdy som videl len robotnikov ktory sa stravuju ? len v restikach a neverim ze mas na take restiky kde chodia len ta vyssia vrstva. D ja len tak ze si taky fajnovy: D
a k teme ? ja sa rad najem aj vo fastfoode aj v restike podla chute napriklad nikdy neni zle si dat riadny hambac .D ale rad varim cize rad si varim sam aj ked teraz neni casu
@jurino555 nezavadzaj so svojou fantasmagoriou o tom, co si objednavam..denne menu som v zivote nemal.. a pod 5€ platim za jedlo v restike malokedy.. radsej sa pozriem ako to pripravuju.. zohriat si mrazene sprostosti mozem aj doma po nakupe v Tescu.. upoteni ludia bola metafora, jednoducho pri jedeni musi mat clovek klud a nie sa pozerat na rady nervoznych ludi valiac sa z prace a dufajuc vo volne miesto na sedenie a jedenie..
a ano.. na dobre jedlo si potrpim.. v tom pripade fajnovy som
@kolini to nemusim urcite mam vacsi prehlad o tom ako sa stravuju a sam dobre viem ze aj ked si dam hamburger tak mi to nic nerobi _ mozem si dat aj tri
@kolini pokiaľ viem v profile mal donedávna /19 ročný chalan/ a jeho vek môžem potvrdiť nakoľko ho poznám osobne tak netrieskaj sprostosti lebo si tu len na smiech
no fujky fúúúj fastfoody a ten smradľavý vzduch šíriaci sa z prepaleného oleja ma odradí od všetkého a som fajnový ako píše @kolini zdravie mi je prednejšie a peniaze su mi na hovno, keď ich mám potom dávať doktorom........radšej sa zdravo a slušne najem v restike...........filip
Najlepsie sa najem pred telkou a ist do resitky a povedat im ze chcem jedlo zabalit sa sice da, ale ludia cumia jak sprosti zatial co vo fastfoode je to normalka. Takze preferuje fastfood ak uz ide o volbu z tychto dvoch.
ani jednu ani druhé... v reštike pľuje kuchár do jedla ktoré aj tak stojí za jedno veľké gulové a v tom druhom je vždy najebané, rýchlo vysmažené jedlá na oleji čo podporujú rakovinotvorné bunky, to si už radšej odšťavím päť grepov a dám si banán s cereálnym chlebom a ušetrím na zdraví, aj na peniazoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale najradsej mam jedla, ktore sa robia doma, lebo aspon viem, co jem :/
a ano.. na dobre jedlo si potrpim.. v tom pripade fajnovy som
Ale najcastejsie si varim sam
ani jednu ani druhé... v reštike pľuje kuchár do jedla ktoré aj tak stojí za jedno veľké gulové a v tom druhom je vždy najebané, rýchlo vysmažené jedlá na oleji čo podporujú rakovinotvorné bunky, to si už radšej odšťavím päť grepov a dám si banán s cereálnym chlebom a ušetrím na zdraví, aj na peniazoch...
krásny deň