Čo si myslíte o upravovaní fotiek v Retrice? Páčia sa vám, alebo vám pripadajú potom trochu "gýčové"? Používate ju,nezaznamenali ste ju ešte alebo sa jej oblúkom vyhýbate? Kludne napíšte svoje názory na Retricu
Podla mňa strašne jej filtre špatia fotku a robia ju akoby je fotená nokiou 3310(áno,nemá foťàk ,ale má to byť prirovnanie). Btw niesom o nič lepšia, pretože upravujem v PicMonkey, ale snažím sa fotku len jemne prikrášliť
Som toho názoru že keď už filter, tak nech ho neni na tej fotke poznat. (Tym myslim filtre ktore len zosvetlia bielu a zvíraznia čiernu a stiahneš ich na minimum aby nedojebavali ostatne farby.
@sofia278 , o tej PicMonkey som ešte nepočul, tak som si to ťukol do AppStore a tam to našlo 3-krát: "PicMonkey - Powerful Photo Editor", PicMonkey Photo Editor" a "PicMonkey Photo Editorr". Ktoré je to pravé? A všetky stoja 0,99€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov