@luc.ka keď si emo nemusíš sa rezať, keď nie si emo môžeš sa rezať, že sa niektorí emáci režú neznamená že to robia všetci. To je ako keby som povedal ja, že každá brunetka je namyslená krava.
32,33,34,35,36,37,38,39,40,41 ........ ano , to je limit , ostatne vekove skupiny su rasovo utlacane do kuta a odhadzovane do decaku ci starobinca , myslis si teda ze chcem dosiahnut rasovo-fasisticku hadku na birdzi ? ja nechcem , nie nechcem , a prave preto teraz jem cokoladovo vanilkovu zmrzlinu a rozmyslam nad tym ci sa mam osprchovat o 6 alebo o 10 .. takisto neviem kolko maju nase 2 auta najazdene dokopy .... nemci a americania sa nidky nebudu mat radi .. ale spat k tej rope ... je cierna vies to ? heh , sranda ale ked sa z nej uz vyrobi benzin tak je taky zltkasty a krasne priesvitny ..... mozno , by bol svet lepsy bez ludi ako je vynalzeca kamery a tak .. nemysis ? svet uz aj je lepsy lebo ti ludia uza davno neziju , ano , je to tak ... mal som na myslis skor operacny system windows xp ako vistu , a ked uz je rec o globalnom oteplovany , cela zem si na to prispela .... no dobre , musim koncim , vola mi Dede ...
@luc.ka čiže ťa to nezaujíma, nerozumieš sa do toho ale aj tak o tom ideš mudrovať však? Zaujímavé. Zaujímalo by ma koľko si o tom eme prečítala, keď vidíš len jeden fakt ktorý väčšinou spomínajú idioti.
mám to ako zálubu ale nie....nevidí,m v tom zmysel a navyše keby som nahnevaná a chcem si žiletkou špatiť ruku tak si juasi odrežem... lebo ja sa celkovo trasem normalne nie to ešte pri nervoch to skor trieskať hánky o stenu v kritických prípadoch hlavu :/
a keď som smutna predsa sa taktiež nebudem rezať lebo bujem ešte smutnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
-.- ..
btw , ja nemam sedem , to je len opticka iluzia
to neviem ani ja , proste tam mam 7 a tym to hasne .... mozem si tam dat aj 41 alebo dokonca 23 ... teoreticky by som mohol aj
7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,
32,33,34,35,36,37,38,39,40,41 ........ ano , to je limit , ostatne vekove skupiny su rasovo utlacane do kuta a odhadzovane do decaku ci starobinca , myslis si teda ze chcem dosiahnut rasovo-fasisticku hadku na birdzi ? ja nechcem , nie nechcem , a prave preto teraz jem cokoladovo vanilkovu zmrzlinu a rozmyslam nad tym ci sa mam osprchovat o 6 alebo o 10 .. takisto neviem kolko maju nase 2 auta najazdene dokopy .... nemci a americania sa nidky nebudu mat radi .. ale spat k tej rope ... je cierna vies to ? heh , sranda ale ked sa z nej uz vyrobi benzin tak je taky zltkasty a krasne priesvitny ..... mozno , by bol svet lepsy bez ludi ako je vynalzeca kamery a tak .. nemysis ? svet uz aj je lepsy lebo ti ludia uza davno neziju , ano , je to tak ... mal som na myslis skor operacny system windows xp ako vistu , a ked uz je rec o globalnom oteplovany , cela zem si na to prispela .... no dobre , musim koncim , vola mi Dede ...
Už ani tá
Depky su nieco ine , zvatsa na to nemyslim
a keď som smutna predsa sa taktiež nebudem rezať lebo bujem ešte smutnejšia