Stalo sa Vám niekedy, že vzťah niekoho známeho sa kazil a vy ste sa v tom v dobrom angažovali aby ste pomohli? Stalo sa aj také, že ste z toho vyšli nakoniec ako úplný debil? Lebo som zistil, že často sa snažim keď majú kamaráti nejaký problém vo vzťah
ja sa ludom montujem do vztahov permanentne...nedobrovolne, ale permanentne..oni tak nejak vedia, ze moje rady (obvykle) funguju, a tak ich po mne vyzaduju... teda raz som z toho vysiel ako kreten, ale to bola zla, zla situacia.
tolko vztahov okolo mna funguje vdaka mne, zatial co ja som skoro stale single...je to vlastne celkom vesela ironia, ked sa nad tym zamyslim
ja som raz pomahala kamoske ked mala krizu s frajerom a nejak sa stalo ze zacal on chciet mna. co bola dost trapna situacia a vysla som z toho ako najdebilnejsia ja a kamoska ma hejtovala
Ako debil som z toho zatial nikdy nevysla. Mam pocit ze par ludi dava az moc na moje rady a nechcem to pokazit ked ja viem o tom hovno
Ale vacsinou je to tak ako si myslim ze to bude...bohuzial nie vzdy super (ale to im tak nepoviem neviem ci to privolam
Keby som tak sebe vedela pomoct @6 podobne
neznasam ak mi ludia davaju rady ohladom vztahov, lebo im to nikdy nevyjde, a ani ma nepoznaju koho chcem, napr. naposledy sa na mna usmievalo jedno dievca a kamos hned na mna, ze kukaj, dava ti pohlady, a ja, sak je len zdvorila, a ani ju nechcem....no s tym pokracoval dlhsie, az o par tyzdnov stretnem ineho kamosa a ten sa ma pyta, ze jak sa mi vyvija vztah s tou slecnou...a ja wtf? ved ju ani nechcem a ten moj kamos - odbornik na vztahy, co sam nikoho nema, roztrubil, ze medzi nami nieco je
Vztahy druhych ma absolutne nezaujimaju. Samozrejme az do doby ked viem, ze jeden podvadza druheho. Vtedy idem s pravdou von. Si kokot? Tak nes nasledky.
mne sa stalo naopak, že sa nám do toho niekto staral a ja som vyšla ako debil a už nikdy nebudeme ani len kamaráti!
našťastie teraz som obklopená ľuďmi, ktorí nemajú potrebu starať sa, a ja sa tiež nechcem starať iným
podľa mňa sa starať ľudom do vzťahov je z veľkej časti zbytočné... pretože to čo sa mne môže na prvý pohľad zdať že to nebude fungovať tak im funguje... proste každý pár je individuálny a každý pár funguje/nefunguje po svojom... hlavne som to zistila tak ked mne sa niekto chcel miešať do vzťahu (napriek tomu že mne vzťah funguje) s tým, že nemôžem robiť to a to lebo si vzťah pokazím ked som to povedala priatelke tak sme sa na tom spolu zasmiali a povedlai sme si že budeme všetko robiť ako doteraz lebo nám to tak vyhovuje aj ked iní to nechápu
a z toho plynie že za to, že ja nechápem ako niekto môže byť v danom vzťahu ked to na prvý pohlad vyzerá že to fungovať nemože, tak to neznamená že tým dvom to tak nevyhovuje...
(aj ked aj v tomto - ako vo všetkom - existuju vynimky, kedy je to naozaj zle, ale to je už iný príbeh)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ďakujem
lebo ja ľuďom naozaj pomáham, lebo nemám kokotné vzťahové názory
tolko vztahov okolo mna funguje vdaka mne, zatial co ja som skoro stale single...je to vlastne celkom vesela ironia, ked sa nad tym zamyslim
ja som raz pomahala kamoske ked mala krizu s frajerom a nejak sa stalo ze zacal on chciet mna. co bola dost trapna situacia a vysla som z toho ako najdebilnejsia ja a kamoska ma hejtovala
Ale vacsinou je to tak ako si myslim ze to bude...bohuzial nie vzdy super (ale to im tak nepoviem neviem ci to privolam
Keby som tak sebe vedela pomoct
@6 podobne
@5 nevie či to bolo správne ale tak no nebudem klamať
našťastie teraz som obklopená ľuďmi, ktorí nemajú potrebu starať sa, a ja sa tiež nechcem starať iným
tebe vobec nepride, ze si hnusna?
a z toho plynie že za to, že ja nechápem ako niekto môže byť v danom vzťahu ked to na prvý pohlad vyzerá že to fungovať nemože, tak to neznamená že tým dvom to tak nevyhovuje...
(aj ked aj v tomto - ako vo všetkom - existuju vynimky, kedy je to naozaj zle, ale to je už iný príbeh)