RIM BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note II, Sony Xperia SP
Idem vyberať nový paušál. A tieto 3 mobily si budem mať možnosť vybrať. Ktorý z nich? Asi ma láka ten Samsung ale neviem či by som to využíval tak. Sony Xperia SP je cenovo najlacnejší. Ja neviem .. proste napíšte mi svoj skusenosti a postrehy Díík
Galaxy S II Plus mám a dlho batéria nevydrží, ináč je celkom dobrý S BlackBerry mám len dobré skúsenosti no neviem ako im vyšla Z10. Galaxy Note podľa mňa moc veľký. A nad tou Xperiou uvažujem aj ja, vyzerá celkom slušne
@smileykaja aleje dobrý? nezasekáva sa? A každý smartfon ma problem že to treba nabíjať každú noc ...ja rozmyslam že sa vrhnem teraz do Galaxy 2 Plus .. má dobrý foťák?
@4 Tak áno je dobrý. Zatiaľ sa mi nestalo že by sa zasekol. Áno ale tá Xpéria má kapacitu batérie 2370, myslím si že vydrží dlhšie Foťák má 8 mpix a fotí celkom dobre má aj blesk takže to je výhoda
Ja osobne z vyssie spomenutych urcite ai jeden. BlackBerry slaba bateria, Samsung strasne velky a na tu uhlopriecku male rozlisenie, Sony nemam rad, lebo je to Sony, okrem toho sa mi nepaci dizajn, male rozlisenie a mensia RAM nez konkurencia. A Galaxy SII? Telefon dve generacie pozadu?
galaxy note II to je snáď jasné z týchto 3 preboha..také argumenty typu "je to moc veľké" sú najlepšie..tak asi zakladateľovi fóra taká veľkosť vyhovuje keď sa rozhoduje aj medzi ním.. v pomere výkon, momentálne aj cena, je note II skvelá voľba + má dosť dobrú batériu, jedinou nevýhodou je touchwiz ako u všetkých samsungov ale nato je nova launcher prime,takže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@frez na taku uhlopriecku male rozlisenie? HD ti je malo?