Roaccutane, aknenormil aneb lieky na akné radšej nie
No... možno ste sa už stretli s mojím problémom v minulej diskusii Pomoc, akné!!!, kde mi super ľudkovia poradili zopár trikov na akné... Mňa najviac zaujal vysoko účinný Roaccutane a tak som začala hľadať... Našla som fórum kde niektoré užívateľky tvrdil
Ja som pred pár týždňami Roaccutane doužívala , pleť sa mi neskutočne zlepšila , uvidím ako to bude po pár mesiacoch . Čo sa týka vedľajších účinkov , tak s tými som žiadne problémy nemala . Na začiatku len vysušené pery , inak nič
ak chceš do seba pchať hormóny, daj si antikoncepciu, ale nemám overené... ja som užívala aknenormin, čo je na báze antibiotík, alebo tak, v podstate to rovnako ničí pečeň, ešte keď to užívaš pol roka... no mne osobne to hodnoty nezvýšilo, ani neznížilo, takže som spokojná začala som to užívať pred rokom a som spokojná, sem-tam sa čosi vyhodí, ale dá sa to je to o moc lepšie, aj sebavedomia mám viac, vlastne mám čistú pleť, raz za čas nejaká vyrážka, ktorú samozrejme rozškriabem a potom to tak vyzerá a tie babské recepty, z toho mi nepomáhalo absolútne nič, ani maste, ani nič...
Acne liekmi nevyriešiš Kožná mi pomáhala 5 rokov. Jej ,,pomoc" bola na h***o. Mesačne míňať na lieky viac ako 30€ je zbytočné. Stačí ísť ku kozmetičke aspoň raz za dva mesiace a účinok sa dostaví. Keď už do niečoho vraziť peniaze, tak to už radšej odporúčam antikoncepciu ako nejaké krémiky a pilulky proti akné od dermatovenerológa.
@cutmeal ...no ja som čítala že keď je ten liek na predpis dopláca sa len nejaká smiešna suma - pár centov...a ku kozmetičke mi mamka nedovolí chodiť tak často - peniaze - ....mne skôr ide o škodlivosť toho lieku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak nemáš úplne hnusnú pleť, že sa hanbíš vyjsť von, vôbec by som nad takým ani neuvažovala
Aj ja mám hroznú pleť,ale myslím si,že je to stravou najmä :/ .. treba sa zamyslieť nad tým,že telo nám dáva najavo,,že niečo nie je v poriadku.
a siahať po liekoch až keď vyskúšaš vyššie uvedené
akné nespôsobuje strava, ale hormóny