Čo hovoríte na tohto famózneho autora? Ja som snáď od neho prečítala úplne všetko, čo bolo u nás dostať A ak je tu náhodou predsa len ešte niekto, kto ho vôbec nepozná, tak vrelo odporúčam, určite nebudete ľutovať
@ufogirl tak pre mna urcite je...doteraz som nenasla nikoho, kto by sa mu stylom pisania priblizoval Dahl je podla mna v tomto jedinecny. @thalion skus aj poviedky, tie su este lepsie
Ja ho totalne zeriem! To je uz co povedat,ked sa zacitam a potom polemizujem,ci to je realita alebo som este v deji ..A v knihe Neuveritelne pribehy sa mi pacia na konci tie odjeby.. ...
Nie som si istá, ale myslím že aj jeho poviedky som už držala v ruke, ale naozaj si ich nepamätám
Ale tie rozprávky si pamätám
Čarodejnice, Jakub a obrovská broskyňa, Kamoš Obor... Ale nečítala som všetky
A z neznámeho dôvodu - sfilmované čarodejnice u mňa patrili k najstrašidelnejším filmom keď som bola malá
jeeeej prave do neho teraz citam, pribehy neuveritelnych koncu. take brutalne poviedky citala som aj volajake jeho detske, uz sa ale nepamatam, to bolo davno ale boli super. a vlastne on je cely super a stoji zato
milujem ho .. je to moj najoblubenejsi autor ... jeho cierny humor a ironia .. proste uzasne .. najviac sa mi od neho pacila poviedka aj jahna moze zabit .. to bolo totalne odkurove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@thalion skus aj poviedky, tie su este lepsie
Ale tie rozprávky si pamätám
Čarodejnice, Jakub a obrovská broskyňa, Kamoš Obor... Ale nečítala som všetky
A z neznámeho dôvodu - sfilmované čarodejnice u mňa patrili k najstrašidelnejším filmom keď som bola malá
mno, každému sa lúbi niečo iné...