men by to dosť vadilo, nie som rasista ale ak ide o to tak proste iná cesta nevedie, a neviem či vaše odpovede alebo odpovede iných budu najúprimnejšie
záleží....vo všeobecnosti som na vlastnú, ale raz som sa mi páčil chalan s pomerne tmavou kožou, ale nebol miešanec, ani róm, len to bol taký...taliansky typ? dobre, o tom otázka asi nebola
neviem, ale podľa mňa na farbe až tak nezáleží.. aspoň mne.. pokiaľ mi človek nesmrdí, tak mi je to jedno, keď si sadneme vo všetkom... ale je pravda, že poprvýkrát som sa nad tým zamyslela až teraz. ....... ale mne sa nenormálne páčia južanské typy... ou... zato tie severské mi sú úplne .. pfuj...
Ja nechcem, ja to vôbec nechcem, ale ja len čo uvidím človeka inej farby ako bielej tak sa na neho nemôžem ani pozrieť bez blbého úškrnu alebo neveriackeho pohľadu
Tie hnedé ešte áno, ale čierne asi nie, neviem, neskúšal som, ale asi na to nemám povahu. Často sa chcem so ženou aj porozprávať a na nejakú lámanú komunikáciu nemám náladu.
no mne urcite nee,, a nechapem ked nekdo pise ze neprekazalo by mu to ale s cigankou/om by byt nemohol,, sak jasne chapem ze by nikdo nechcel nejaku z osady a podobne ale su aj normalne.
A ešte niečo som vynechala? Indiáni? Prečo nie,keby sme si sadli?
čím nechcem povedať,že by som šla s hocikým ... skôr to, že v každej rase sú takí, čo by mi po bližšom spoznaní mohli vyhovovať a takí, o ktorých na prvý pohľad viem,že radšej ruky preč (niekedy už len pozorovanie správania z diaľky dosť napovie).
Ale ide proste o mentalitu, nie o farbu pokožky. Ked viem,že chalan je moslim, nechcem s ním mať nič, pretože jednoducho nemajú najlepšiu povesť v tom, ako sa správajú k ženám... nie preto,že je počernejší, ale pre tú kultúru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Originál černošky nepoznám, ale pokiaľ by bola normálna a zaľúbil by som sa tak prečo nie, to iste aj aziatky.
S cigánkou by som ale nechodil...
"cigána nechceš, černoch ti nevadí" - bohumil stejskal
Si škaredá rasistka.
Ja s farbou pokožky problém určite mám. Neznášam soláriové blondíny. Ja som tmavovlasý a bledý, ako by pri mne taká vyzerala? Alebo ja pri nej?
Dovolil by som si povedať, že ešte na lepšej ako belosi.
mne to problém nerobí, práve naopak..
raz ma dosť priťahoval aj černoch
aziati sú zaujímaví... Takí elfskí... ( (A) )
A ešte niečo som vynechala? Indiáni? Prečo nie,keby sme si sadli?
čím nechcem povedať,že by som šla s hocikým ... skôr to, že v každej rase sú takí, čo by mi po bližšom spoznaní mohli vyhovovať a takí, o ktorých na prvý pohľad viem,že radšej ruky preč (niekedy už len pozorovanie správania z diaľky dosť napovie).
ale v pohode by som asi dokazal chodit aj s "čokoladkou" , aj ked okolie by malo určite narážky
a ciganku...možno,ale taku slušnu normalnu romku,na ktorej by to nemuselo byt moc vidno..
a šikomoku v žiadnom pripade...
a červenu apačku asi nestretnem