Poznáte tohoto spisovateľa? Je to lekár, ktorý píše romány z lekárskeho prostredia vraj na dosť zaujímavé témy. Začínam rozmýšľať, že by som si od neho niečo prečítala... Páči sa vám jeho štýl písania? Ktorú knihu by ste najviac odporúčali, respektíve kto
poznam a par knih od neho som aj precitala .. prvu som precitala epidemiu a potom ma to chytilo .. odporucala by som asik tie kde vystupuje jack stapleton
moji rodičia ho roky zbožňujú, to meno som doma počul snáď miliónkrát, ja som ho síce nečítal, ale podˇľa rodičov má skvelé knihy, najmä tie skôr napísané
mojej mami kamarátka je klasický fanúšik, celú knižnicu má cookovsku tak sa pár kníh dostalo k nám a zrejme aj ostanú u nás... po jednej som siahla, keď som mala asi tak osemnásť rokov, nezaujala ma, ale pamätám si, že šlo o výpravu morských biológov, alebo niečo také, nič viac... a druhý raz sa mi dostal do rúk minulý rok, pár dní pred štátnicami, keď som sa točila na svojom novom kresle a z únavy som siahla na prvú knihu, čo mi vošla do rúk; bolo to o decku "indigo", mala som už viac skúseností a tak mi pripadal jeho štýl nezaujímavý, hoci témy musí mať zaujímavé rozhodne (však aj ja študujem biolu ; myslím, že k nemu sa vrátim v budúcnosti, ale tipujem tak po 40tke... vtedy príde taká doba, že budem tráviť aj menej náročné knihy asi
Tak som si teda precitala tu Epidemiu. Ale nezdalo sa mi to nicim nejak zvlast vynimocne. Citatelnost velmi dobra, ale to je asi vsetko. Dej dobry, ale nicim struhujuci, ani prekvapivy... Myslim ze po tomto autorovi uz nesiahnem, aj ked ktovie No bola to taka normalna kniha (mozno ma aj lepsie).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tak som si teda precitala tu Epidemiu. Ale nezdalo sa mi to nicim nejak zvlast vynimocne. Citatelnost velmi dobra, ale to je asi vsetko. Dej dobry, ale nicim struhujuci, ani prekvapivy... Myslim ze po tomto autorovi uz nesiahnem, aj ked ktovie No bola to taka normalna kniha (mozno ma aj lepsie).
Muž, ktorý sa hral na Boha,
Sfinga,
Slepota,
Únosné riziko,
Osudná liečba,
Zelenáč v bielom,
Deformácia,
...
Všetky sú super.