A skúsme si trošku zaspomínať na tento rok a obzvlášť na tie momenty, dni, zážitky, ktoré nikdy nezabudneme, ktoré sa udiali v tomto roku a pre vás najviac znamenajú Aké sú to?
A samozrejme, prajem vám, všetkým Birdzákom šťastný nový rok a nech je
vyhral som československé kolo švoč, skončil som matfyz, našiel som si prácu, ktorá ma baví (resp. ona si našla mňa), máme doma veľa psov, mám za sebou dobré koncerty, to je zhruba všetko.
tento rok nebol ničím výnimočný, akurát som rada, že som spravila monitor a prijali ma na školu, na ktorú som chcela ísť zatiaľ som tam spokojná, aj s ľuďmi, aj so známkami toť asi vsio
a aj tebe prajem šťastný Nový rok a ešte veselého Silvestra
tento rok bol jedným z najlepších rokov, aj napriek mnohým "tmavým škvrnám", ktoré sa v ňom objavili (=
skoro celý som ho strávila v náruči milovanej osoby, uskutočnila som si svoje sny, stretla super ľudí (aj birdzákov), stala sa vodičom a profesionálnym lektorom (= užívala som si víkendy a noci (=
a vlastne...aj zlého bolo dosť, no nechcem na to myslieť (= bolo-bolo...stalo sa, neodstane sa (= ale už je to za nami a to je podstatné ((= snáď bude rok 2014 aspoň taký, ako tento...krásny, plný lásky a aj keď s negatívnymi udalosťami, tak po boku správnych ľudí, vďaka ktorým to prekonám (=
@zajacik26 planujeme s frajerom, uvidime jak budeme mat kese, resp on, lebo si teraz kupil auto, taze tak.. ale ja tam chcem ist, ved tam je najlepsie na svete! + mi uradli v posledny den fotak a chcem mat super fajne fotky ako vtedy
neskutočný zážitok z koncertu Damiena Ricea. zistenie, že zvládnem ísť sama kamkoľvek sa rozhodnem. a že Paríž je stále dokonalý. štátnice a dobrovoľníčenie. spoznanie skvelých ľudí. záchvaty smiechu a záchvaty plaču. a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a aj tebe prajem šťastný Nový rok a ešte veselého Silvestra
A inak k téme... Nič
skoro celý som ho strávila v náruči milovanej osoby, uskutočnila som si svoje sny, stretla super ľudí (aj birdzákov), stala sa vodičom a profesionálnym lektorom (= užívala som si víkendy a noci (=
a vlastne...aj zlého bolo dosť, no nechcem na to myslieť (= bolo-bolo...stalo sa, neodstane sa (= ale už je to za nami a to je podstatné ((= snáď bude rok 2014 aspoň taký, ako tento...krásny, plný lásky a aj keď s negatívnymi udalosťami, tak po boku správnych ľudí, vďaka ktorým to prekonám (=