Prosím si veeeľmi veľa rád na dobré filmy, mám rada filmy žánru dráma, najlepšie romantické drámy, filmy, kde nemusí vždy všetko končiť tým známym happyend-om..kde začnete pozerať film a po 20 minútach viete povedať, ako sa to skončí..
Remember me... začiatok taký pomalší ale potom sa to parádne rozbehlo
ale teraz ten nový - Blue Valentine, Never let me go, Ondine (ten úplne najviac odporúčam), Večný svit nepoškvrnenej mysle, Má ma rád nemá ma rád, Cherrybomb, Súkromné životy Pippy Lee, My sister´s keeper.... to sú väčšinou také novšie
Blue Valentine,rozhodne usudzujem,že to je pre teba to pravé po tom čo si tu napísala (ja osobne ten film zbožňujem) no a potom ešte odporúčam Butterfly effect 1-tiež to budeš čumieť,to ešte ani 5 minút pred koncom nebudeš tušiť,čo je to zač ..a včera som pozerala Love and other drugs...nie je to presne to,čo očakávaš,ale je to také nepredvídateľné,a aj vtipné,aj romantické zároveň-nič veľkolepé,taká oddychovka
a tie oscarovky si si už pozrela?Black Swan..a pod?
Určite Charlie St. Cloud One Day, Remember Me, Marley a ja je pekná dráma nie romantická ale pekná Viem že som neskorá ale filmotéka sa stále obnovuje a ja len že sem pridám niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale teraz ten nový - Blue Valentine, Never let me go, Ondine (ten úplne najviac odporúčam), Večný svit nepoškvrnenej mysle, Má ma rád nemá ma rád, Cherrybomb, Súkromné životy Pippy Lee, My sister´s keeper.... to sú väčšinou také novšie
a tie oscarovky si si už pozrela?Black Swan..a pod?
a pripájam Pokání až tak romantické to síce nie je..ale stojí to za to
Ale najviac odporúčam A Walk to remember! úžasný film
a keby si sa velmi nudila tak ešte odporúčam Pevné put je to síce len drama, ale dostalo ma t