@echoechoecho nepovedala by som že trasorítky, ale tí čo ma vzrušujú majú ďaleko od Schwarzenegrových nasledovateľov
Ale nie to som tým chcela povedať. Mám väčší problém s nabúchaním, ako so svalovcom
ťažko povedať.. trocha romantického cítenia má v sebe takmer každý si myslím
mňa sa ten tvoj "opis žien" netýka.. je pravda, že som tak trocha pragmatik, ale po prvé, netvárim sa, že som bohvieaká romantička a po druhé, aj romantické gestá viem oceniť, je samozrejmé, že ma poteší, keď chce byť milý a určite by som sa nedala nabúchať od nejakého svalnáča, ja som na zajkov.
@mmajuskaa3 ved ja nenavidim zeny ...mas nieco proti mojmu nazoru??
@biancadetolle hned by to bolo ine, a nudne a tiez o nic viac romantickejsie ako 3Xecho...a ty keby si nemala v profilovke tu psovitu selmu, ale nejaky kvietok, tiez by to bolo ine
nechápeš ty trojnásobné echo?
napríklad je nádherné echo keď ti opakuje milujem milujem milujem
ale aká romantika je v echuechuechu ktoré nič nevraví? Hm?
@biancadetolle nevies to vysvetlit poriadne, dievcicka mne to vravi iba romanticke veci, ale to by si musela zit moj zivot, takze nic...mne tiez je romantickejsi kvietok, ako zviera...teda dat dievcatu namiesto ruze psa nie je nic moc romanticke
ide o to, co si pod tym pojmom predstavujes - pre mna je celkom romanticke, ked si s priatelom rozumiem aj bez slov. proste sa pozname tak dobre, ze spolocne mlcanie je prijemne. inak na vzrusujucom svalovcovi nevidim nic zle, ty ano?
@biancadetolle to je uz tak hlboko pod mojou urovnou, ze sa tym ani nemienim zaoberat paci sa ti moj nick, co? mne sa zase nepaci tvoj avatar, ale to si este mlada, takze vekom sa to zlepsi
@peculiar nie, ja som tiez svalovec, ale nie prehnany, takze viem, ze kope zien sa pacia svalnate tela
@biancadetolle nie kazdy, iba ja! nehadz ma do vreca s hlupakmi...a mam pravo sa vyhovarat, lebo sa vyhovaras aj ty
urcite, ked sa ti prestane pacit tvoj avatar, tak sa zruti cely svet
@biancadetolle ja ti dam smradlaveho psieho cumaka...jediny psi cumak vidim na tvojom avatare, ale netusil som, ze aj smrdi a uz zacinas byt neposlusna, ako male 6 rocne decko
počkaj nech zavolám aké bude to echo.
eeechooooooo!
nič nepočujem, tak bohužiaľ sa neudobrým
a bola by škoda prerušiť takú peknú hádku
až keď budem unavená za takú pol hodku, ok?
@biancadetolle to musis zvolat nahlas a mat pri tom otvorene usta, chapes? otvor svoju psiu tlamu a radsej zavijaj ..ja mam rad hadky, ale to s tebou sa neda nazvat hadkou za taku hodku radsej, musis mat predsa vydrz
@mmajuskaa3 prasivemu psovi @biancadetolle uz dosli argumenty, takze nema uz sily nieco rozumne pridat k diskusii, ale nemusis komentovat za nu ako za nesvojpravneho cloveka, i ked to je
@echoechoecho málokto vie čo chce, netýka sa to len žien... @biancadetolle nie ja sa nikoho nechystám terorizovať ani sa zapájať do vašich hádok nech plačká pre mňa za mňa
@biancadetolle myslim to ako zart nemusis sa hned rozplackat
@mmajuskaa3 mal som na mysli to v uzsom zmysle....to, ze zeny sa tazsie rozhoduju co chcu, akeho chlapa chcu a pod...naproti tomu vacsina chlapov vie co chce, aspon priblizne, ale takych zien ej menej, resp. si to hned rozmyslia
@echoechoecho myslím, že ženy veľmi dobre vedia akých chcú chlapov, len sa dosť často zahrávajú, ale to aj vy, nedá sa to zovšeobecňovať v žiadnom prípade
ty prízrak echa, napíš to ešte raz a zmiznem odtiaľto definitívne @mmajuskaa3 ,
hovor to tomuto ignorantovi zdravého rozumu, aj tak to chudáčik nepochopí
@ mmajuskaa3 myslim, ze si to len myslia az kym ich ten "vysnivany" chlap neomrzi a zistia, ze takeho vobec nechcu, a idu po dalsiom, a samozrejme, ze su aj vynimky, moznoze ty vies presne co chces, ale to sa neda povedat o kazdom/kazdej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Až na tú časť s nabúchaním od svalovca
@calwen3 co ta vzrusuju trasoritky?
Ale nie to som tým chcela povedať. Mám väčší problém s nabúchaním, ako so svalovcom
mňa sa ten tvoj "opis žien" netýka.. je pravda, že som tak trocha pragmatik, ale po prvé, netvárim sa, že som bohvieaká romantička a po druhé, aj romantické gestá viem oceniť, je samozrejmé, že ma poteší, keď chce byť milý a určite by som sa nedala nabúchať od nejakého svalnáča, ja som na zajkov.
@kittyboo myslis romantiku vo forme sexu, ze?
ale vážne, myslím si, že v každom dievčati sa skríva kus romantika aj keď si to nepriznáva
@biancadetolle , podla mna v kazdom cloveku je kus romantika, ale ono pocas zivota sa to vacsinou strati......
stačilo to echo len raz, hneď by to bolo iné
@biancadetolle hned by to bolo ine, a nudne a tiez o nic viac romantickejsie ako 3Xecho...a ty keby si nemala v profilovke tu psovitu selmu, ale nejaky kvietok, tiez by to bolo ine
a inač @echoechoecho toho vlka mi tam dal moja bývalá láska, takže pre mňa je to to najromantickejšie na svete
ale nie ako trojnásobné echoechoecho pre vyše dvatsať ročného chalana :-S
napríklad je nádherné echo keď ti opakuje milujem milujem milujem
ale aká romantika je v echuechuechu ktoré nič nevraví? Hm?
echoechooechoooechoooooechoooooo
ok
@peculiar nie, ja som tiez svalovec, ale nie prehnany, takze viem, ze kope zien sa pacia svalnate tela
mne sa môj avatar páči a len na tom záleží
urcite, ked sa ti prestane pacit tvoj avatar, tak sa zruti cely svet
@mmajuskaa3 mna tiez zaujima, ze preco su zeny take, ake su
ja som založila túto diskusiu? keď dobre viem ty, takže...kto vymyslel hlúposť? :-S
aké romantické ozvláštnenie ti táto múúúdra diskusia priniesla?? 8) :tralala:
veľké nič, ty smradlavý psý čumák
eeechooooooo!
nič nepočujem, tak bohužiaľ sa neudobrým
a bola by škoda prerušiť takú peknú hádku
až keď budem unavená za takú pol hodku, ok?
@biancadetolle to musis zvolat nahlas a mat pri tom otvorene usta, chapes? otvor svoju psiu tlamu a radsej zavijaj ..ja mam rad hadky, ale to s tebou sa neda nazvat hadkou za taku hodku radsej, musis mat predsa vydrz
prosím ťa teraz to slabučké echko terorizuj ty, ja opúšťam túto plnohodnotnú diskusiu a chlapček by chudáčik plačkal
@biancadetolle nie ja sa nikoho nechystám terorizovať ani sa zapájať do vašich hádok nech plačká pre mňa za mňa
@mmajuskaa3 mal som na mysli to v uzsom zmysle....to, ze zeny sa tazsie rozhoduju co chcu, akeho chlapa chcu a pod...naproti tomu vacsina chlapov vie co chce, aspon priblizne, ale takych zien ej menej, resp. si to hned rozmyslia
@mmajuskaa3 ,
hovor to tomuto ignorantovi zdravého rozumu, aj tak to chudáčik nepochopí
@ to este raz
To je podľa teba romantika? :ehm: Nie, ďakujem. :ble:
Aspoň už viem aká je tvoja obľúbená činnosť.
jeho obľúbená činnosť je...na psíka
ten blázon má vlastne pravdu, ja som sa pomýlila...jeho naj obľúbená činosť je dávať dievčatkám pulzujúce lízatko