Posledny rozchod bol sice velmi tazky, ale tyzden na to som isiel na dovolenku, kde som spoznal jednu slecnu, vdaka ktorej som aspon na chvilu nemyslel na byvalu. Potom samozrejme prisla podovolenkova realita a vyse roka som nevedel vyjebat byvalu z hlavy.
pri prvom to bolo neopisatelne do par riadkov, to bol pre mna uplny rozpad osoby, zivota a vsetkeho, kvoli tomu ze to bol dlhorocny vztah.
a ukazalo sa, ze skutocne to bola tak velka bolest, ze uz mi asi nic viac neublizi. prestala som nejako citit, a dalsi rozchod, aj ked prebehol/prebieha mozno este aj za hnusnejsich okolnosti, ma vzal omnoho menej, ba priam by som povedala - stipe, ale ani zdaleka nepali....
Našťastie nie Okrem takých tých šteňacích lások keď som strašne chcel nejaké dievča a ona ma odkopla a som si myslel že aký smutný som no zažil som bolestivejšie veci ktoré trvali dlhšie než tie šteňacie lásky po ktorých ma smútok do týždňa prešiel
tazko, tazko. ale ten prvy podstatne lahsie, lebo som sa s tym zmierovala uz dlho. pri tom druhom som sa s tym sice zmierovala uz od zaciatku, ale len polovicne.
@9 ešte som nestretla človeka s ktorým by som mala plnohodnotný vzťah a ktorý by si to vobec zaslúžil, ale kebyže sa to stane asi ťažko takže si treba overiť najprv spolahlivosť.
@maros3150 áno, jediný (žiaľ prišlo to) ... vzťah trval 3 a pol roka ... od rozchodu je to už niečo vyše pol roka ... čiastočne som stále neni ešte za tým celkom keď sa to tak vezme ( ale to najhoršie mám už za sebou )
vzal som to najhoršie ako som mohol ... nič citovo bolestivejšie som ešte nezažil
3 rozchody...1. po 2 rokoch-bolo to pre mňa také uvoľňujúce
2. po 2 mesiacoch-v pohode, nič moc vzťah 3. po pol roku-nečakané, smutné, spamätával som sa dosť dlho
Najhorsie dva dni mojho zivota, a hoci sme sa k sebe hned vratili, dost dlho som to spracovavala, nedokazem si ani len predstavit ake by to bolo, keby sa k sebe nevratime O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ukazalo sa, ze skutocne to bola tak velka bolest, ze uz mi asi nic viac neublizi. prestala som nejako citit, a dalsi rozchod, aj ked prebehol/prebieha mozno este aj za hnusnejsich okolnosti, ma vzal omnoho menej, ba priam by som povedala - stipe, ale ani zdaleka nepali....
asi tak.
tazko, tazko. ale ten prvy podstatne lahsie, lebo som sa s tym zmierovala uz dlho. pri tom druhom som sa s tym sice zmierovala uz od zaciatku, ale len polovicne.
potom som sa nejako zacala stretavat s inymi ludmi a riesit aj ine veci ako to, ako mi je z toho blbo
a pomohlo to
ale taký definitívny ešte nie
vzal som to najhoršie ako som mohol ... nič citovo bolestivejšie som ešte nezažil
2. po 2 mesiacoch-v pohode, nič moc vzťah 3. po pol roku-nečakané, smutné, spamätával som sa dosť dlho