Vážne @nikikaa , vzťah sa nemeria počtom sms, ktoré si pošlete, počtom minút, ktoré prevoláte alebo počtom hodín, ktoré spolu za týždeň strávite. Je to o tom, ako veľmi ho ľúbiš.
najlepsie je sa s nim o otom porozpravat, povedz mu, ze ti chyba, a ze nechces byt furt "sama" (neviem, ci sa prave tak citis)+nechces byt na svoje problemy sama, potrebujes sa porozpravat
@5 chápem, že občas mobil nestačí na riešenie všetkých problémov. Ja som s mojím priateľom asi 5 hodín za týždeň, no viem, že ho mám a už to ma povzbudzuje
vztah nie je len o case, ale aj o kvalite straveneho casu spolu a vobec, aj my sa teraz stretavame nakratsie chvile, ale ma to opodstatnenie a je to docasne....nie nie, treba to zvazit
hoci som take nezazila, sak mam len 15 kde s niekym preboha chodit 3 roky ja mam mesacne zalezitosti ale fajn , ale aj to pride, a k teme ..asi nie nerozisla , teda asi urcite nie..
ja som sa raz rozisla s chlapcom ktoreho som strasne strasne lubila...a este stale ho velmi lubim .. a to je uz rok co som sa s nim rozisla ..a myslim ze i on mna velmi lubil ... velmi to bolelo myslela som si ze uz nikdy v zivote nic nebude pekne nic nebude krasne ako to bolo pred tym ... vies niekedy v zivote musis urobit aj nieco co velmi boli ak je to spravna vec.. teraz vzdy ked ho stretnem a obijme ma chvejem sa a pytam sa sama seba ci som urobila dobre.. ale musela som to urobit .. a urobila by som to znova ... ale ty podla mna nemas dovod sa s nim rozist len kvoli tomu ze sa malo vidate ...jedine zeby si citila ze v tom je nieco ine .. ale to sa skor s nim o tom porozpravaj a nie s nami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov