najhorší....hm....možno taký, ktorý nasleduje po nejakom podvode, nevere alebo zamilovaní sa do iného, to je človek nielen opustený, ale ešte si príde ako nula...ale to nie je veľmi o spôsobe. tak spôsob asi ten, čo bol spomínaný, neosobné oznámenie. neviem. a najlepší...to ani nie je
tak najhorsie je to ked ti to niekto len napise...nevidis mu do oci ci ho to vobec mrzi alebo ci mu vobec na vztahu zalezalo ale je strasne ked ssa s niekyym rozchadzas a zacne na teba robit take psycho ze ale ja baz teba nedokazem zit a zabijem sa a tak to nenavidim!najlepsi sposob neexistuje vsetky strasne bolia ale asi by som najradsej prijala ten z oci do oci
mne sa paci aj ten ze si clovek zrazu precita blog ktory je venovany niekomu ... povie si, aha ake mile zamilovane dievca a nakoniec zisti ze je to jeho priatelka co pise niekomu inemu...
pockat najubohejsi rozchod neni cez smsku ale cistou ignoraciou zo dna na den /ten chlapec ked ma este raz stretne...ten uz deti mat nebude/. hlavne po takom rocnom vztahu toto potesi /je to skoro uz rok dozadu ale stale som neskutocne nasrata. TOTO normalni ludia nerobia/
čo sa týka vzťahov tak šťastie nemám a takže som nikdy nijaký rozchod nezažil.
No k téme: Z očí do očí, nech je človek akýkolvek zbabelec. LEbo ľudia sa boja reakcie toho druhého, poprípade ho nechcú raniť... občas mi robí problemy povedať veci narovinu, no pri tomto by som ani nepremýšľal nad nejakou sms či chatom. To raní človeka ešte viac, pričom toho druhého (zbabelca) omnoho menej, čo je nefér
Najhorších ste tu všetci popísali kvalitne. Myslím, že aj výstižne...ale ten najjednoduchší spôsob je podľa mňa, keď sú si obaja vedomí toho, že to nemá ďalej význam...vtedy to bolí najmenej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a prijala by som.. taký.. že... proste v dobrom... bez hádok a tak..
najlepší je asi vtedy keď si sú obaja vedomý že to nemá ďalej zmysel
Najlepšie a najrozumnejšie je s nikým ani nechodiť.
ty si lezba / fake ?!
raz ti kamarátka povedala, že sa s tebou rozchádza
teda to by som nechcel zazit
že sa so mnou rozchádza daný chlapec.. hoci pochybujem , že si si nedomyslel
najlepší/najprijateľnejší- z očí do očí a honestly... vysvetliť dovody rozchodu a byt otvorený...
Možno keď ťa rovno otrávi, aby ťa nemusel tým rozchodom raniť
No k téme: Z očí do očí, nech je človek akýkolvek zbabelec. LEbo ľudia sa boja reakcie toho druhého, poprípade ho nechcú raniť... občas mi robí problemy povedať veci narovinu, no pri tomto by som ani nepremýšľal nad nejakou sms či chatom. To raní človeka ešte viac, pričom toho druhého (zbabelca) omnoho menej, čo je nefér