ahoj ,na pol roka študujem v usa a ked sa vratim v auguste budem robiť rozdielove skušky,neviete z kolkych predmetov sa robia?viem že z troch ti čo na rok prerušia študium ale ked len na pol roka?
ked si prec druhy polrok tak robis vsetky. teda aspon tak povedali mne. ale zalezi od osnov skoly v usa ak su podobne s tym co by si preberala tu je mozne ze ti to uznaju. musis sa spytat v skole
ja som v anglicku, vratim sa na konci maja a rozdielovky sa maju robit zo vsetkych predmetov, ktore v zahranici nemas. ale moja skola na slovensku je zase ina ako ostatne a budem robit len tri rozdielovky, neviem kvoli comu...
@13nuda13 rovnako ako ked ides na polroka,tak aj na konci.. ten isty pocet.. ale zalezi od skoly,niekde ti daju vsetky,ale niekde len tie 3-4,ako si pisala
ja ked som prisla minuly rok, tak mi riaditelka povedala, ze podla zakona mozem robit len 3.. ale pocula som, ze baby(slovenky) co boli so mnou v zahranici robili 4 aj 5. zalezi od skoly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme