pre co robim maximum? nerozumiem otazke... ale inak vsimol som si, ze dnesna mlades nie ze je len sprosta, ale sa nevie ani riadne spytat, tak aby to davalo logicky uceleny celok
@antubis trápila som sa sama asi rok a pol...k ničomu to neviedlo očividne...mohla som byť celú dobu šťastná (bola som ale vieš ako, predsalen to bolo trápenie sa....tá osoba určite nechce aby si sa trápil )
ak sa trápiš tak prestaň, nič nestratíš, len získaš-a to šťastie
učiň rozhodnutie-byť úžasným a šťastným človekom a uvidíš ako ďaleko to dotiahneš zistíš, že to nebola jediná skvelá osoba na planéte...sú aj viaceré také a možno lepšie...ak si si s tou jednou nesadol, tak to nie je pohroma, ostanete kamarátmi a budete na seba spomínať v dobrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak sa trápiš tak prestaň, nič nestratíš, len získaš-a to šťastie
učiň rozhodnutie-byť úžasným a šťastným človekom a uvidíš ako ďaleko to dotiahneš zistíš, že to nebola jediná skvelá osoba na planéte...sú aj viaceré také a možno lepšie...ak si si s tou jednou nesadol, tak to nie je pohroma, ostanete kamarátmi a budete na seba spomínať v dobrom
bude to lepšie
- nemat ho rada
- trapit sa dalej.
Neviem, jedno z toho. Podla toho, v ktorom stadiu vnimania by som sa prave nachadzala.