Ale inac to rozlisujem na krtkovanie a natahovane krtkovanie.. Natahovane krtkovanie som ale uz celkom dost dlho nerobil.. Na to treba prazdny byt proste
nerozlišujem. každé slovo akurát tak použijem v inej spoločnosti.
ale považovať sex za výsun a zásun a milovanie za citové neviem čo mi príde ako smiešny produkt doby, kde šuká každý s každým a aj tak to nevedia (a tak sa rozhodli pre tú smiešnu činnosť používať slovo sex, lebo milovanie je od slova milovať)
to ze to niekto rozlisuje nemusi byt zle.. ja to rozlisujem tiez...sex je uspokojenie pudov...milovanie je nieco viac...je v tom pre mna aj nieco dusevne..citove...nieco prijemne skratka a to aka je dnes doba..bohuzial...tym ze budem ako dalsi clen stada si hovorit a serem na to aj tak sa to uz nerozlisuje, tuto dnesnu dobu veru nenapravi.. stojim si za svojim ze je to rozdiel..
Rozlišujem to a nemám rád, ak niekto používa slovo sex, ak myslí milovanie (respektíve si o dotyčnom myslím, že potom ešte nevie, čo je to milovať) Sex je len o fyzickej príťažlivosti (alebo alkohole) a činnosti, proste nie sú v tom city. Milovanie sú na prvom mieste city a až potom fyzická činnosť a zväčša to srší láskou a nie hormónmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
milovanie je predsa len niečo viac
áno, rozlišujem to, aj keď priateľa sa pýtam, či dáme sex
ale považovať sex za výsun a zásun a milovanie za citové neviem čo mi príde ako smiešny produkt doby, kde šuká každý s každým a aj tak to nevedia (a tak sa rozhodli pre tú smiešnu činnosť používať slovo sex, lebo milovanie je od slova milovať)
keď sa ťa tak spýta!! Alebo "Ju vont sex"??? No vidíš tam ti dá telo !
alebo sex!! Ale čo by si ty chcel jej dušu??? to ti žiadna baba nedá!!!