Deviataci, ked ste sa lucili s ucitelmi a ziakmi...prislo vam smutno?plakali ste??lebo ja som sa tam strasne rozrevala a potom, aj ked som celu zakladnu na vsetkych nadavala,som zistila ze boli strasne pohode daktori a ze riadne mi bude smutno...co vy?
Mne bolo hrozne smutno aj za zakladkou (na ktoru som chodila len 5 rokov), aj potom za strednou, tam som chodila az 8 rokov a predsa je to akoby zmizol kus vasho zivota sice boli aj zle zazitky ale clovek si aj tak pamata hlavne to pekne a stale som sa este uplne nezmierila s tym, ze sa definitivne skoncila jedna etapa mojho zivota... Spomienky su akoby to bolo vcera, ale nebolo...je to divny pocit...
dnes zajtra ti bude smutno..o tyzden uz pomaly zabudnes...o mesiac este budes spominat..a par mesiacov si este spomenies ale len si spomenies..o rok ch budes mat kompletne fpici
ja mam uz sice zakladnu daleko za sebou ale nebolo mi to luto, schmatol som vysvecko a uz ma nebolo, nenavidel som ucitelky, bol som rad ked som odchadzal ,taky uzasny pocit, a za spoluziaky som tiez nevyplakaval
ja som uz bol veeelmi davno deviatak ale mi ako trieda sme sa vobec nelucili...isli sme zo skoly ako inokedy...dokonca nam nechceli dat vysvedcenie lebo sme nezaplatili za malovanie triedy... ...este aby mi bolo smutno.....ani nahodou
na rozlúčkovej bola sranda a teraz na konci roka...v nedeľu, keď som sa vrátila z triednej chaty som zistila, premohol ma pocit, akú máme úžasnú triedu..nie sme poriadny kolektív, ale sme super spolužiaci, robíme si navzájom srandu, sme proste úžasný. Teraz na konci som neplakala, ja pri takýchto veciach neplačem, vo mne to nedokáže vyvolať súcit ani proste nič...ako blázon polovica triedy plakala a ja som sa šialene smiala
tha ja ked som končila devinu(pred 2 rokmi)..tak šeci plakali, objímali sa a hovorili ako bude všetkým smutno atď..doma mi toho tiež prišlo tak ľúto..však som s nimi bola 5 rokov( s niekt. aj viac) a zrazu sa všetko skončí..skoro celá trieda sa hlásila na gympel a vraveli..však tam sa budeme stretávať..toto bolo pred 2 rokmi..a realita?..idem po chodbe, oproti mne bývalý/á spolužiak/čka..hlava nabok, ani bú, ani mé..nevravím, že všetci su takí..ale keď mám pravdu napísať..jedna spolužiačka sa mi vždy pozdraví..rekord..z toho počtu..i keď teraz všetci deviataci smútite..teda poväčšina..uvidíte neskôr aká bude realita
Veľakrát som mala chuť zabiť niektorých spolužiakov, ale prišlo mi to všetko ľúto.... Nebude mi ani tak smutno za spolužiakmi, ale celkovo za tým všetkým, čo som tam prežila.. A bude mi hlavne smutno za naj kamoškou, s ktorou sa budem stretávať len cez víkendy...
ja som minuly rok ked som bola osmacka strasne plakala lebo v tedajsich deviatkach som mala strasne vela kamaratov skoro celu partiu a revala som hrozne a na dnes som sa pripravovala ze ako budem strasne revat a nic ani slza mi nevybehla a to nikomu z deviatakov mladsi niektori plakali za nami ale z nas nikto vsteci sme sa pripravovali na zaplavu slz ale sme sa len smiali a uzivali si to ani placuci ucitelia nas nedokazali rozrevat.....ale divne mi bolo to vam poviem
Ja v podstate končím devinu teraz... ale kedže som nebola na škole tu na slovensku kde aj tak počas osem rokov na mna nadávali, nemám za čím plakať, skor mi je smutno za spolužiakmi čo som mala tento rok... boli super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1. Iracionálnu chuť na cigaretu (som hyperaktívna pasívna fajčiarka )
2. Hnev na tých dvoch ľudí, ktorí sa ma pokúšali objať
3. Nechutnú horúčavu
4. Konfety až v hrubom čreve
Neviem, za čím by mi malo byť ľúto.