Rozmýšľali ste niekedy nad samovraždou? Pokúšali ste sa o ňu? (čo vás k tomu viedlo?)... Čo si o samovražde ako takej myslíte? Pokúsil sa niekto vo vašom okolí o samovraždu resp. ju spáchal? (aké boli vaše pocity?)...
Prijebaný ludia čo sa chcú zabiť .... každy pičuje na život aky je hrozný ... piču !!! život je fajn len vy ludia ste jebnutý !
JA si život neviem vynachváliť každe pekné aj zle veci su fajn zlomené ,srde, zlomený nos po bitke , podrazy od kamoou ..to vsetko je život a ja ho milujem tkaý aký je !!!
Ako niekdo povedal pokusy o samovraždu su volania o pomoc ....
@333xander "2 alebo 3 krat som to skusa" keby sa chcem zabit viem presne kolkokrat som to skusal to neni ako ostrihat si nechty taku vec by si si presne pamatal ...
uz som sa raz skoro pokusila a dost vela krat si hovorim ze by to bolo jednoduchsie a preco by som mala bojovat ked sa mi uz nechce, lenze napokon idem vzdy dalej, hoci este znechutenejsie.... neurobila by som to ale neodsudzujem tych co to urobia, pretoze si viem zivo predstavit ake veci ten clovek preziva, depresia je mučenie, mnohi nikdy nezakusia ozajstnu depresiu,iba take nejake slabe odrody...
rozmýšlala nespočetné množstvo krát...možno ani by odvaha nechybala, ale vždy som si na niekoho spomenula komu by som chybala..a navyše svojim nepriatelom neurobím radost tym ze zomriem! budem ich trápit tym že budem !
Možno som tak uvažoval nad tým, k čomu je život dobrý. Ale vziať si ho.... Trochu nešťastné rozhodnutie. Mne by to zrejme pomohlo. Zbaviť sa všetkého toho trápenia, zla, pocitu bezmocnosti.... No na druhej strane, mnohým ľuďom by som zasadil tú najťažšiu ranu, ktorá by ich sprevádzala zvyškom života.
Pokiaľ by došlo k najhoršiemu, siahol by som po možnosti dosiahnuť smrť bez fyzického úmrtia.
ked som mala depresivne obdovie, ta som nasd tym uvazovala...potom som sa viac menej nechtiac priotravila liekmi....nic vazne, dostala som sa z toho sama...ale potom som spoznala super cloveka, ktory mi ukazal aky je zivot krasny, a uz par rokov mi to ani na um neprislo...skor si z toho robim srandu.....ze nosim naramky na ruke aby som zakryja jazvy a niektori ludia mi to fakt uveria
tenario : mozno pre teba. ja si skoro vobec na to nepametam, a ani na to ako som sa chcel zabit a dalsie veci okolo toho. nechaj to tak ok? nechcem o tom pisat.
diskusia bola, ze ci ste niekedy rozmyslali nad samovrazdou.odpovedal som, ze ano a aj som to skusil.toto obdobie bolo dufam, ze posledne v mojom zivote
každý tú nadáva aké je to úbohé samovražda..ale čo tak sa snažiť pochopiť toho človeka..??asi musí byť na tom veľmi zle keď nad niečím takým rozmýšla...ale jasné všetci vravia aký je ten život kráásny...jasné...ja som niečo také nikdy nepoznala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
JA si život neviem vynachváliť každe pekné aj zle veci su fajn zlomené ,srde, zlomený nos po bitke , podrazy od kamoou ..to vsetko je život a ja ho milujem tkaý aký je !!!
Ako niekdo povedal pokusy o samovraždu su volania o pomoc ....
Mne sa nedavno hodil pod vlak moj majster a predtym sa jeden znamy zastrelil
ale teraz chcem zit a take prijebane dni uz nechcem mat!
Pokiaľ by došlo k najhoršiemu, siahol by som po možnosti dosiahnuť smrť bez fyzického úmrtia.
diskusia bola, ze ci ste niekedy rozmyslali nad samovrazdou.odpovedal som, ze ano a aj som to skusil.toto obdobie bolo dufam, ze posledne v mojom zivote