@jatopoviem ja viem, do toho by som nešla ani pri tých všiach ... skúšala by som iné možnosti, ako nechať tam ten šampón 3x dlhšie ako je napísané a keby nepomohlo, tak aj celú fľaštičku tam nadrbať
kedysi este v puberte mi to pripadalo strasne cool, a este som chcela aj taku tu retiazku od ucha do nosa, strasne sa mi to vtedy pacilo... mama nedovolila
Jasné, že som rozmýšľala. Veľakrát. Asi prvýkrát ma to napadlo, keď som mala asi 11 alebo 12 a mali mi dať strojček na zuby, tak sa mi to zdalo ako niečo prevratné, tak som si chcela dať vyholiť hlavu. Ale nespravila som to. A často sa nad tým zamýšľam, nie som si istá, či by som to dokázala, lebo mám fest dlhé vlasy... Ale ak by som to spravila, tak napríklad, keby mal niekto z mojich blízkych osôb nejakú onkologickú chorobu a popri liečbe by stratil vlasy. To by bol dostatočný dôvod. Alebo ak by ma postihlo niečo strašné, po čom by som chcela začať odznovu, aj vtedy by som to spravila. Alebo keby som o niekoho prišla. Alebo možno keby som sa ožrala a uzavrela debilnú stávku, ktorú by som prehrala. Ale dúfam, že to sa nestane.
Tak čítam tu, že každá len chcela.. Nuž, ja som to spravila Zbavila som sa polky vlasov... Nelutujem to vobec... Ale priznám sa, prvý den som ani spať nemohla, rozmýšlala som či som urobila správne... Zistila som že je to takto lepšie a spávam už v pokoji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale inak pripadá mi otrasné to, ako si najnovšie kosia hlavy dievčatá, že si vyholia polku hlavy, ale potom to bude revať, že to rastie pomaly
ale nespravila by som to
Dôvody:
- som teoreticky za každú pičovinu, čo sa modifikácie tela týka
- prípadný návrat k prirodzenej farbe
- úplne ,,nové", zdravé vlasy
- termoregulácia
- zažiť ten pocit
- nasrať ľudí
- môcť nosiť modrú parochňu (podotýkam nádhernú prirodzene vyzerajúcu z výkladu istého kaderníctva, nie takú tú na hokej)