Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako sa dostanem k roznášaniu letákov...chcela by som si pár e zarobiť že by som pre nejaký obchod roznášala u nás na dedine(pri ZA)...v takýchto veciach sa nevyznám a vôbec neviem ako a cez aké firmy by som si to mohla vyb
@2 v 14 nemôžeš (oficiálne) ani letáky, čo poznám takéto firmy, tak všetko majú v systéme podložené a dá sa pracovať jedine na dohodu a to v 14 nemôžeš...
Kamoši sa k tomu dostali tak, že na internete bola o tom brigáda a napísali tam Alebo niekedy v letákoch píšu, že niekoho takého hľadajú, ale to málokedy.
no v tvojom veku na dohodu neviem, v akej dimenzii chceš pracovať... jedine ak na nejakú staršiu kamarátku (to je bežná prax, aj keď by sa nemalo...)
no a žilinské firmy nepoznám, ale skús pozrieť kolos alebo cromwell, možno pôsobia aj u vás, prípadne niektoré obchody majú vlastných doručovateľov, ktorí roznášajú len to (ja neroznášam, ale trocha sa v týchto kruhoch vyznám, keby si bola z BB, tak by som ti vedela dohodiť...)
Ja som to mal cez suseda ale nebolo to pre jeden obchod ale asi pre 8-10obchodov.Ale neviem ako sa ku tomu dostaneš ani jeden to už nerobíme.Ale ak budeš robit pre jeden obchod moc nezarobíš ja som roznášal 2xtýždenne a zarobil som mesačne od 50 do 60e.
@domusik55 v @3 píše ti "dá sa pracovať jedine na dohodu a to v 14 nemôžeš..." a ty odpíšeš že asi musíš pracovať na dohodu. Vieš čo ty musíš? Zájsť k očnému lebo zle čítaš zrejme.
v žiline je milion pizzerii, skoč tam, a nemusíš ani zmluvy uzatvárať, dostaneš kopu letákov, oni si skontroluju či si ich nešľahla do kontajnera a vyplatia ťa
Ja som napísala a zaregistrovala sa už do X firiem že chcem v mojej obci roznášať a ani z jednej sa mi ešte neozvali, včera som na brigada.sk našla jeden taký inzerát tak som tam napísala, som zvedavá či sa ozvú s5.. Viem že to nie sú vysoké zárobky, ale mne by prilepšilo aj tých 50€ za mesiac určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no a žilinské firmy nepoznám, ale skús pozrieť kolos alebo cromwell, možno pôsobia aj u vás, prípadne niektoré obchody majú vlastných doručovateľov, ktorí roznášajú len to (ja neroznášam, ale trocha sa v týchto kruhoch vyznám, keby si bola z BB, tak by som ti vedela dohodiť...)
v žiline je milion pizzerii, skoč tam, a nemusíš ani zmluvy uzatvárať, dostaneš kopu letákov, oni si skontroluju či si ich nešľahla do kontajnera a vyplatia ťa
neroznášal som letáky, nemám to zapotreby, len mám kopu kamošov šéfov takých podnikov a viem ako to chodí, no...