kamoška to robila...celú dedinu našu....bolo toho dosť a prestalo ju to baviť...ale ak máš rád prechádzky tak nech sa páči....a veľa letákov ti ostane aj doma...tak to môžeš aspoň za hajzlový papier vymeniť potom...a oni hľadali niekoho na tú dedinu tak sa ona prihlásila a bolo to
Jeden druh sa ti neoplati ani roznasat za tie peniaze. Ja toznasam vyse mesiaca ale kolko toho moze byt 10, 12 druhov tak nejak. A je toho dost ale da sa to v pohodicke zvladnut. V nedelu roznasame okolo 9 druhov do domov, lokalita neviem ci sa da vybrat taktp, ale u nas sa s tym priatelova mamka zaobera uz dlho, celu mestsku cast oni roznasaju takze tu lokalitu sme si v podstate mohli vybrat ale ked to nemas cez znamost tak asi sa vybrat neda. A tych 9druhov to je asi osem ulic. V utorok roznasame nejake cinziaky toho je tiez dost ale cinziaky sa lahsie roznasaju nez domy. A v stredy roznasame zase tie iste domy ale v stredu chodi len kaufland, takze rozniest jeden druh to je max hodinka. Ale vyhovuje mi to, aspon nieco si zarobim
@noha05 koľko asi tak zarobíš? tiež som chcel isť roznášať ale keď píšeš že jeden druh letákov sa roznášať neoplatí tak to asi znamená že za ten jeden druh letákov by som dostal dosť málo či?
Roznášam už okolo 4 rokov. Veľa toho nie je, podla toho kolko druhov máš. Mne chodí vždy inak a nevyberala som si, proste rozdavam dedinu v ktorej bývam + ulice mimo dediny ( neviem akoby som to vysvetlila ono to už nie je dedina ale je to akurát tak po ceste. Jedine cesta domov je zbytočna kedže prechádzam horou kde domi niesu
Robila som milion roznych birgad, ale roznos letakov som zvladla len raz. Mala som nejakych 15 a dostala som smiesnu sumu. Kazdopadne, ak by sa jednalo o sidlisko, alebo nejaku konkretnu cast a ako tak rozumne peniaze, tak preco nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov