Šmolkovia, Scooby-doo, Tom a Jerry, Gumkáči, Veveričiak Riško, Flinstonovci, Macko Uško, Káčerovo, Rýchla rota, Fantagíro, nikdy som nemohla vymeškať Soľ nad zlato, Pávie pierko, O princeznej so zlatou hviezdou na čele!
za zlomovy moment mojho zivota povazujem, zoznamenie sa s animakmi z Cartoon Networku a potom z Fox Kidsu/Jetixu. animaky ako: Life with Louie, Mad Jack the Pirate, Oggy and the Cockroaches, The Secret Files of the Spy Dogs, The Kids from Room 402, Captain Flamingo, Yin Yang Yo!, What's with Andy?, Dexter's Laboratory, Cow and Chicken, Johnny Bravo, The Powerpuff Girls by sa mali vyucovat!
Káčerovo, Gumkáči, Ninja Korytnačky, Tom a Jerry, Šmolkovia, Ovocníčkovia, milovala som princeznú Fantaghiro, Pyšná princezná, Princ a Večernica, milovala som reláciu od Kuka do kuka a tam tie rozprávky, Zlatá brána a tak...
Puf a Muf , Krtko, A je to !, Macko Uško, Pa a Pi, Počkaj Zajac, Šmolkovia, Pokémoni, Beetlejuice, Flinstonovci, Scooby - Doo, Wacky Races, Dexter´s Laboratory, The Powerpuff Girls, What's with Andy?, Tom a Jerry, Lokomotiva Tomáš , Perinbaba, Mrázik, Tri oriešky pre Popolušku, Princezna se zlatou hvězdou, Soľ nad zlato atď
Ja si pamätám skôr také, čo mi vtedy prišili neuveriteľne pekné a teraz sa smejem, ako niečo o drakoch, dinosauroch či kačerovo, alebo "čip a dejl" . Na tom som proste vyrástol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
matko a klincek
jurosik
ovocnickovia
potom taky ten gnom s cervenou ciapkou, ktory lietal na labuti
transformers
spider-man
a viac si nespominam :/
ninja korytnačky
beetlejuice
tom a jerry
dokonca som mala aj dragon ball chvíľku
potom tie všetky looney tunes-ky
a tak...všeličo
(práve som si spomenula, čo som to chcela ešte pozerať!
a Dexter's Laboratory ♥
a @15 pozerávala som KAKAO a niekde mám možno aj pár dielov na kazete