Tak nedávno ako vždy som čítal Nový č.. prečítal som asi tak 95% sak ako vždy a kamaráti že čo sa so mnou stalo prečo mi to dnes trvalo namiesto štyroch hodín až šesť a ja že "ale NČ mal nejaké predĺžené vydanie" a všetci sa so mnou hádali že nemôže
Bol si vtipný V každom prípade si však myslím, že existuje rozšírené vydanie, hoci ty môžeš mať špeciálnu edíciu
A všetko čítam tak na 90-95%, možno len knihy si prečítam celé ( síce pri niektorých nesmierne inteligentných dievčenských románoch som si prečítala 2 kapitoly zo začiatku, 2 zo stredu a 2 z konca a vedela som o čom je celá kniha
prílohe novín SME, SME-víkend venujem asi najviac pozornosti, inak noviny nečítam, nekupujú sa, večerník košický si preletím len horoskop , pátraných , čarokruhy a to je vše...ešte korzár sobotňajší
ps: Nový čas sa dá čítať? Ja to nedokážem, iba "s ťažkým srdcom"
tak ako mne je celkom jedno aké noviny alebo časák sa mi dostane do rúk ,ked mám čas tak nemám problém čítať aj kolektívnu zmluvu akože čítam aj sme a pravdu väčšinou všetko okrem programu a tiráže alebo ako sa to volá tak preto 95% 8) ,len plus jeden deň nečítam celý neviem nejak je to zvláštne napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A všetko čítam tak na 90-95%, možno len knihy si prečítam celé ( síce pri niektorých nesmierne inteligentných dievčenských románoch som si prečítala 2 kapitoly zo začiatku, 2 zo stredu a 2 z konca a vedela som o čom je celá kniha
Mne sa asi v živote nestalo, že by som prečítal 90% novín alebo časopisu
Vy ste nejakí horliví do toho čítania
predĺžené je to, čo má dlhšie stránky?
Veď vedomosti sa dajú tiež rozšíriť, ale o predlžovaní som zatiaľ počula len súvislosti s inými vecami
Časopisy čítam len tak na 50% - vždy len to, čo ma baví a čo ma na prvý pohľad zaujme
prílohe novín SME, SME-víkend venujem asi najviac pozornosti, inak noviny nečítam, nekupujú sa, večerník košický si preletím len horoskop , pátraných , čarokruhy a to je vše...ešte korzár sobotňajší
ps: Nový čas sa dá čítať? Ja to nedokážem, iba "s ťažkým srdcom"
A nový čas máme vždy doma v sobotu, tým som chcela povedať, že ja ho nekupujem víkendové a čítam väčšinou iba televízny program.