Nie, v afrike sa to šíri ľahko kvôli zlému stavu ich zdravotníctva.
A niekde som počul, že ebola prichádza v niekoľkých vlnách a potom prestane, neviem čo je na tom ale pravdy.
To, že ročne zomrie ročne na obyčajnú chrípku niekoľko tisíciek ľudí nikto nerieši. Ale keď zomrie 10 ľudí na nejaký vírus ako ebola, každý z toho niečo robí... To isté ako vtáčia chrípka. To robia všetko len média...
@kittyboo ja som sa prave pred par minutami docitala, ze citujem "Zaručeně pomáhá dostatek sušeného ovoce, oříšků, semínek, vody, sladů, medů a sirupů,zásoba alkoholu a desinfekce" xDDDDD
boha, luto mi je tych doktorov a vyskumnikov, tolko sa trapia a pritom staci kilo susenych marhul za 3€ z tesca xD
hentie jeble new age spolky, to je novodoby fasizmus, uz len cakam kedy budu mat vycvikove kempy pre deti ako ultra ortodoxni krestania kde budu detom vyplachovat mozog skrz usi zazvorovym cajom a MMS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A niekde som počul, že ebola prichádza v niekoľkých vlnách a potom prestane, neviem čo je na tom ale pravdy.
volakde som citala konspiraciu ze na to zabera zazvor no tak neviem co z toho robia vedu
boha, luto mi je tych doktorov a vyskumnikov, tolko sa trapia a pritom staci kilo susenych marhul za 3€ z tesca xD
alebo skor jebolu maju niektorí