Roztahovala som ucho z 5mm na 8mm, dala som si to asi pred troma dnami a doteraz v pohode, mala som to podráždené a bolelo to na dotyk , ale až dnes som spozorovala že to mam cele bordové , opuchnute , boli ma cele ucho aj znutra aj časť sánky a ze pravde
Vyber si to a vycisti, lebo budes mat este aj hnis. Preplachni si ucho a ked sa ti a trochu staihne to nevadi, len nech sa zahoji. A potom mozes pokracovat, ale POMALSIE!!!
Byť tebou, tak to poriadne vyčistím, a nechám to nejaké dva dni hojiť a čistil by som to asi ráno a večer, podľa toho, ako moc to je opuchnuté. Ja mám rozťahovák 1mm a skončil som na ňom Došlo fimo a aj tak sa mi to viac nechce rozťahovať, lebo v starobe to bude vyzerať mc zvláštne..
o 3mm? bože.. má sa rozťahovať 1 týždeň = 1mm ! sa potom nečuduj, že to máš zapálené... ale aby som aj poradila :
vyber si to aspoň tak na 2-3 hoďky, vydenzifikuj si to napr. tou alpou alebo alkoholom, potom si ucho ponor do vody so soľou (1dcl-1lyžička) a tak si to natri nejakým hojivým krémom (hojivý zázrak, harmančeková masť...) a umývaj si to každý deň s antibakteriálnym mydlom
@impulse ojojoj, zase 1 mm za týždeň, neblázni... ja som sa dostala na 6 mm za necelý týždeň, potom na 8 za deň a po dlhšej dobe som si v priebehu pol dňa spravila 10 ...
Ja som si tiež rozťahovala obi dve ušiii..jedno som si v klude, nikde som sa neponááhala..a druhé som si za 3-4 dni roztiahla na 8mm ..napuchnúúť napuchlo aj ma to strašne bolelo..celéé bordové, barzzz jakéé...ked sa ideš sprchovať...musíš vydržať tú bolesť...daj si to dole, poriadne vydenzifikuj alpou (ale nie zvnúútra, len z vonku a neobtrhávaj tú kožku okolo - to sa ti už hojí) , choď do vane ešte bez rozťahovááka..poriadne si to aj vodou vyčisti...too ucho ti trošku zmäkne a potom tam nasrč rozťahováák nebude ťa to až tak boleť ...taak veľa šťastia
nedáávaj si to dole na dlhšie ako 10 minút, lebo sa ti to zmenší a hovno roztiahneš!
Môj priateľ dokonca roztiahol za 3 dni na 12mm ...potom to aj tak vyzeralo....a kamarát?..za sekundu na 15 mm (neviem či nie aj viac) ....ale to, čo mu ucho robilo 5 dní po tom ....že neskutočná bolesť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vyber si to a vycisti, lebo budes mat este aj hnis. Preplachni si ucho a ked sa ti a trochu staihne to nevadi, len nech sa zahoji. A potom mozes pokracovat, ale POMALSIE!!!
Keby ti to hnisalo alebo si mala vaznejsie problemy so sankou, pripadne teplotu, atd. tak okamzite chod k lekarovi!!! S tym vazne nie je sranda...
A nechaj to PORIADNE zahojit (tak aby to nebolo citlive ani na dotyk) a az potom mozes pokracovat dalej, ak chces
vyber si to aspoň tak na 2-3 hoďky, vydenzifikuj si to napr. tou alpou alebo alkoholom, potom si ucho ponor do vody so soľou (1dcl-1lyžička) a tak si to natri nejakým hojivým krémom (hojivý zázrak, harmančeková masť...) a umývaj si to každý deň s antibakteriálnym mydlom
nedáávaj si to dole na dlhšie ako 10 minút, lebo sa ti to zmenší a hovno roztiahneš!