Ahojteee mam fckn brblm...roztahovala som si ucho a dnes som si vsimla ze sa mi pokožka vzdnutra dierky trhaa :// asi preto lebo som si ucho roztahovla moc rychlo ja neviem...len sa chcem opytat ci s tym ma niekto skusenost a ci z toho moze byt vecsi p
Ahoj, no tiež mám tunel ...
Ale si zober že máš 15 a pokožku máš ešte teoreticky jemnejšiu, takže je možné, že si si ho roztiahla až moc ...
Keď som si dávala tunel, tak som mala problém asi taký istý, že sa mi roztrhla koža z vnútra ucha a dosť to krvácalo ... Nechaj si menší a hlavne to čisti liehom, to ti vydezinfikuje a zocelí ... Ale inak to už naozaj nerozťahuj, pretože môžu nastať problémy ... Nechaj si fakt iba malý pre zatiaľ ...
Mala som kamoša ktorý tam mal 15 cm a roztrhol si ucho úplne, museli mu ho chirurgicky dávať dokopy, čo teraz vyzerá hrozne ...
nie je to normálne že sa to roztrhlo, áno, môžu z toho byť problémy, ak nechceš mať fakt škaredé ucho, tak si vyber plug až kým sa to nezahojí, potom si tam daj menší a rozťahuj pomalšie a po max. 1-2 mm za mesiac-dva
@viciousmoth no a? proste natrhnutie znamená že sa niečo prehnalo a násilne roztiahlo, a základné pravidlo je že nikdy sa to nemá robiť nasilu. a že z toho tých xy ľudí nemalo problémy neznamená že ona nebude. alebo že by sa ľuďom malo hovoriť že je to v poriadku.
@burble no a to je nenormalne, ze sa to stalo alebo co? je jasne, ze ked si ho rychlo roztahujes, tak sa natrhne..
ci si ho tam necha a bude si to osetrovat a tak sa jej to zahoji alebo ci si to vylieci avsak s tym, ze si da opat mensi a nasledne ho zas bude roztahovat je uplne jedno..
Aj ja som mala natrhnute 2x do konca, aj mi to hnisalo tri dni ale nebolelo to az tak moc. Ja som si to vkuse cistila liehom a 2x 2denne davala obklady z repikoveho caju, pricom som si tam nedavala mensi roztahovak ale nechala ten isty. A do 3 dnoch sa mi to zahojilo.
No podla toho co mi mama hovorila ucho mi prepichovali ihlou mne to nekrvaca a ani nehnisa iba som si vsimla natrhnutu kozu popravde uz sa mi roz ucho natrhlo tak som asi pol roka neroztahovala aj ked sa to zahojilo do tyždna a teraz sa pytam proto ci to nie je kvoli tomu... Mam tam vznutra trocha do hlbky natrhnute ale nekrvaca to a ani neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale si zober že máš 15 a pokožku máš ešte teoreticky jemnejšiu, takže je možné, že si si ho roztiahla až moc ...
Keď som si dávala tunel, tak som mala problém asi taký istý, že sa mi roztrhla koža z vnútra ucha a dosť to krvácalo ... Nechaj si menší a hlavne to čisti liehom, to ti vydezinfikuje a zocelí ... Ale inak to už naozaj nerozťahuj, pretože môžu nastať problémy ... Nechaj si fakt iba malý pre zatiaľ ...
Mala som kamoša ktorý tam mal 15 cm a roztrhol si ucho úplne, museli mu ho chirurgicky dávať dokopy, čo teraz vyzerá hrozne ...
je to normalne, ze sa ti to "zvnutra roztrhlo"..
nie je to normálne že sa to roztrhlo, áno, môžu z toho byť problémy, ak nechceš mať fakt škaredé ucho, tak si vyber plug až kým sa to nezahojí, potom si tam daj menší a rozťahuj pomalšie a po max. 1-2 mm za mesiac-dva
teda nehovorim, ked sa ti rozthne neviem ako uplne do hlbky, ze ti to krvaca atd.. ale iba ked sa ti natrhne ta koža
ci si ho tam necha a bude si to osetrovat a tak sa jej to zahoji alebo ci si to vylieci avsak s tym, ze si da opat mensi a nasledne ho zas bude roztahovat je uplne jedno..