máte niekto skúsenosti s týmto roztokom? » tovar.zlacnene.sk/roztok-na-konta... niekto mi povedal že zle dezinfikuje a keďže maju akciu D tak chcem vyskušať ale azse nechcem si ho kupiť a budu ma hrýzť oči
@dia7 ver mi neoľutuješ, už 2-3 krát som sa na tomto popálil. na očiach sa neoplatí šetriť, lebo skončíš zo zápalom čo je veľmi nepríjemné a bolestivé, no najhoršia na tom je fotofóbia čo ťa vyradí z bežného života na celý týždeň
ja mám ReNu a iný som ešte ani nemal...ale tak použijem roztok tak max 2x do mesiaca ,kedze nosím mesačné aj počas spánku a len ich 1-2x do mesiaca na jednu noc vyberiem
@jurito VIeš o tom že to je dosť nezdravé však? Tých pár razov čo som si zabudla čočky v oku to nebolo moc príjemné zobudenie Ale zase naposledy som mala čočky skoro po pol roku a tak som na to prvé štyri noci vážne zabudla ale aj som sa bála že mi k oku prirastú už
Osobne som vždy mala buď Renu alebo nejaké, čo mi so zľavou alebo zadarmo ponúkli k čočkám, keďže si ich kupujem na nete a tam šunty neponúkajú (Gelone alebo Solo Care to boli)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
aha diky lebo bolo by to aj celkom výhodné keďže je to 360ml a v našom dm-ku ho maju za 5€ ale tak radšej kupim lepší
Osobne som vždy mala buď Renu alebo nejaké, čo mi so zľavou alebo zadarmo ponúkli k čočkám, keďže si ich kupujem na nete a tam šunty neponúkajú (Gelone alebo Solo Care to boli)