Sú. A je to takto ovela lepšie (až na finančnú situáciu). Mama to najprv znášala dosť zle, logicky. Ale ja so sestrou ani nie, veď sme boli zvyknutí že ho vidíme stále menej a menej....
neni sú rozvedení ale od môjho malička spolu nebývajú a som rada...mamu mám rada ale všetkých z tatkovej strany čiže aj ségru ktorá je po nich nemám rada.
sú, a rozvod maximálnym oslobodením od toho zla "môjho tzv. otca"...pričom otcom sa ani nikdy nedal nazvať...bolo to prospešné pre všetkých...jediným svinstvom bolo,že sa fajne nabalil z toho nepodareného manželstva...a získal tak 2milióny...ale také sú tie ch*jové zákony na Slovenskú...predmanželských zmlúv sa asi nikdy nedočkáme.
Moji rodičia sú rozvedený. ale zvládam to v pohode, kedže otec nebol ten najlepší dokonca som aj viac spokojná s maminim novým priatelom a otcovou priatelkou...
Áno, ale už dávno, mohla som mať tak okolo 6 rokov. Nevýhoda ich rozvodu bola, že som už viac nemohla byť s oboma rodičmi, výhoda že sa už viac nemuseli hádať. Vždy som to brala ako nevyhnutný fakt, neriešila som to. A už vôbec mi nenapadlo vyčítať to sebe, alebo im. Jednoducho niekedy vzťah medzi dvomi ľudmi nevyjde a nedá sa s tým nič robiť, aj keď to nie je ľahké.
život je ťažký, ked máš rozvedených rodičov :/ ale v mojom prípade bol ote velký špinavec, ktori zničil život mame - takže to v konečnom dôsledku bolo jediné možné dobré riešenie...ja som však ani netušil, čo sa deje - bol som ešte malý
@lui74 už bola vhodná chvíľa? Ďakujem... za všetko... žiivot je ťažký, ak nemám 18 a slovenské zákony si ma pohadzujú zo strany na stranu, a ešte ťažší, ak sa občas necítim ako človek ale obeť paragrafov...
v nasej rodine su rozvedeny setci,moji fotrovci aj ich surodenci a za seba mozem povedat ze mi to bolo viacmenej jedno a nemyslim ze by ma to nejak extra poznacilo
nasi nie su rozvedeny, aj ked uprimne by im to prospelo ... nevem ci je horsie mat rozvedenych rodicov, alebo zit v domacnosti s dvoma "dospelymi" ktori sa navzajom ignoruju, nadavaju si a ohovaraju sa pred vlastnymi detmi ....
Nasi su rozvedeni, ani jeden z nich neni "ten zly", proste to neklapalo uz dlho pred rozvodom (kazdy mal ine ciele a vizie buducnosti), tak to zabalili a je to fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a je to dobre aj v tom, ze mozem po byte chodit naha
a napriklad mam dva krat vreckove aj od mamky aj od ocina
a ked som s tatkom obcas, je to omnoho lepsie, dlho by sme spolu asi nevydrzali
neviem je to super
ale napriklad ked mamka chyti "dobru" naladu, tak za vsetko mozem ja a nie je tu nik kto by ma obhajil
Neber to tragicky, všetko zlé je na niečo dobré.
a má to svoje výhody, aj nevýhody.....
hádajú sa stále
zo zaciatku to bolo na .... ale potom sa to zlepsovaloa teraz som si ista ze je to omnoho lepsie
no je jasne ze to ma vyhody ale aj nevyhody