kazdy hovori aa chlapci pozeraju len na vzhlad ona pozera len na vzhlad, je hadam jasne ze by som nemohol chodit s niekym skym si dokonale nerozumiem a tym myslim zabava vzajomne chapanie a hlavne laska medzi oboma stranami navzajom (hadam jasne) ALE kaz
Ale je dôležitý. Myslím, že kto povie že nie je, je pokrytec. Prečo sú potom tuční a škúľaví ľudia single aj keď to môžu byť úžasné osoby?
Ale aj ja pozerám na vzhľad. Myslím si že je dôležité aby sa ľudia priťahovali aj fyzicky, nielen psychicky. Teda, to je najideálnejšie podľa mňa. Na vzhľade mi záleží menej, ale stále záleží.
@minusle nemyslím si o sebe že som pokrytec. nie každý tučný a "škulavy" su single,len sa napr. nevlačia každy tyždeň s inymi,a maju vzťahy menej často. jaj a vlastne jj su sami,lebo žiju na slovensku
bože, názory niektorých. Ak na niekoho poviem že sa mi nepáči tak to neznamená že ho odsudzujem...
Podľa mňa na vzhľade záleží. Ak by som si hľadal partnerku tak by som určite chcel aby som si sňou rozumel, no tiež aby ma fyzicky priťahovala. To je úplne jasné.
Človek má zmysel pre krásu. Tiež keď poviem že sa mi nepáči hip-hop tak to neznamená že ho odsudzujem
Vzhľad je dôležitý skôr na to, aby som si niekoho všimla. Ľudia väčšinou ani nie sú nejak strašne škaredí... sú len nevýrazní. Preto im nevenujem toľko pozornosti.
@minusle pri tučných a škaredých ľuďoch to ja vidím cca takto. Ak si niekto dlho nevie nájsť partnera tak sa uspokojí i s tučným alebo škaredý partnerom. Neni to pravidlo, no mám to tak cca odpozorovane.
@semhamforas Ja som nemala partnera dlho, podobní ľudia ma balili a aj tak som ich nechcela. Proste nechcem byť zlá, ale mala som na viac, aj tak by som s nimi nedokázala byť.. A teraz je to úplne najlepšie.. Nechcem znieť ako niekto kto je vyťažený na vzhľad, ale jednoducho by to nešlo.
@minusle nemyslel som to úplne tak ako si to ty pochopila. Sú proste ľudia čo chcú silou mocou partnera a ak ho nemajú tak si nájdu i "škaredého". Ty si zrejme nechcela silou mocou partnera a kľudne si si počkala.
Ak myslíš pod vzhľadom : oči, uši, ústa, nos .... , ich veľkosti, tvar a vzájomné postavenie .. čo ja viem, pekné usporiadanie poteší, ale až tak nezaváži
Ale ak si zoberieš celého človeka ako celok s jeho pohybmi, gestikuláciou, ako sa usmieva, smeje, aký má hlas, chôdzu ... to ti napovie veľmi veľa - áno, je to dôležité
No stále sú hlavné vlastnosti a správanie, upútajú síce asi ako posledné, no zavážia najviac
Vzhľad a vystupovanie sú najdôležitejšie pri prvom kontakte. Hneď potom vzájomné sympatie, neskôr už vzhľad aj vystupovanie rýchlo strácajú na dôležitosti.
Dnes čím ďalej tým viac ľudí pozerá na vzhľad. Či už si to pripustia alebo nie ... zabúda sa aj na iné hodnoty ako je práve vzhľad ..taká je doba ..ale podľa mňa to záleží skôr na charaktere danej osoby, každý je iný a len tažko nájsť dvoch ľudí s rovnakými vlastnosťami..niekto pozerá na vzhľad a niekto zase na iné hodnoty. Doba je taká že ľudia sa prispôsobujú trendom a čim viac sa trendom priblížia tým sú v očiach iných lepší. Takže všetko nieje len o vzhľade, ale väčšina ľudí sa prispôsobuje tejto dobe.
..ak sa niekto na vzťah iba hrá tak mu na vzhľade záleží...myslím, že ak sa vzťah vyvinul prirodzene spontánne a zo vzájomných sympatií (chraktera človeka) tak vzhľad si všimnete až potom ako preskočí iskra a bude pre vás tá/ten najkrajší/najkrajšia...
čisto biologicky. Každý živočích si snaží zohnať takého partnera, kt. má dostatočnú genetickú výbavu na to, aby zabezpečil zdravé a životaschopné potomstvo. A keďže prirodzene by nikto nechcel škaredé dieťa (teda nie, že by škaredé zavrhoval, ale ak je zdravé, múdre a nadôvažok ešte aj pekné, kt. rodič by sa netešil?), tak je posudzovanie i podľa tohto kritéria absolútne prirodzené
vsetci tu basnite len z hladiska sexuality.. ale kebyze mam mat trebars pracovny pohovor , a ten koho idem spovedat vyzera ako nejaky kokot , rapavy xicht , oblecenie ako debil , strapaty , neupraveny , ani sa snim nebavim.
@28 ver tomu, ze aj uplne odstrasujuco vyzerajuci zamestnanec ... moze byt pre zamestnavatela zaujimavy ... a nie len na strasenie deti v zabavnom parku. Este nevies ako vseliako vyzeraju ludia z programatorskych firiem, odbornici na siete, dizajneri, korektori, writeri a podobne zivly ... a ich zamestnavatel ich toleruje a podporuje ... aj ked ich kancelaria je skladka a na ulici strasia ludi.
fxx...tak to si nikto nevšimne, lebo podľa niektorých ľudí škaredí ľudia musia byť aj sprostí - a nikto si nevšimne, že je to inak, lebo si to nechce všimnúť...
vzhľad? na mojej priateľke ma upútali okáľe a blúzka ktorú mala v ten deň na sebe .. nemyslím si že vzhľad je rozhodujúci pretože keby to tak bolo moja priateľka by somnou nebola som totižto príšerne šeredmý
a viete prečo takí ľudia vyhľadávajú hlavne takéto zamestnania, nejakých programátorov, aby stále sedeli za PC a tak? lebo sa s nimi málokto baví a celý život presedeli za počítačom a pravdepodobne sa im polovica známych vysmievala, že sú šprti
isteže je dôležitý, ale ako už kopa ľudí povedala, krása je veľmi všeobecný a nejasný pojem... Aj dokonalé telo môže skaziť hnusný charakter a naopak.
A stretla som zatiaľ len málo ľudí (no, teda v mojom prípade chalanov ), o ktorých môžem na sto percent povedať, že nech by bola povaha akákoľvek, absolútne by ma nepriťahovali.
Ale áno, vo vzťahu záleží na príťažlivosti, lebo človek, ktorého mám rada, ale nepriťahuje ma, sa volá kamarát.
@semhamforas Ak chce niekto partnera nasilu, tak ho chce podľa mňa kvôli výzoru. Keby mu išlo aj o výzor aj charakter, počká si. A keďže v tom bude asi ten výzor, podľa mňa by so škaredým dotyčný nechodil
dôležitý ako dôležitý, nebudem mať frajera pekného ako Adonis a pritom je sprostý ako vagón gitu (to je tmel na okná), krása raz pominie a čo potom?.......žiť s debilom?...no tak to nie!.......filip
všetko je na pohľade vkusu..a každý má vlastný vkus....teda tá ktorá sa mne nepáči sa inému páči a naopak.... Nikto nie je škaredý len to nie je môj tip..
@elkiller ty si proste uplny kokot za 1. preto lebo si len jebnutý fejk ktorý sa tu na niečo hrá,za 2. za @45 ,prajem ti aby si si raz tak rozbil hubu že by ti ju museli skladať a do konca života by si sedel v izbe lebo by si sa hanbil za svoj ksicht.
Som si istý (pri mne), že "váha" vzhľadu vo vzťahu klesá s časom. T.j. čím dlhšie sme spolu, teda, čím viac si rozumieme po vnútornej stránke, tým je vzhľad nepodstatnejší. Takže pri prvom pohľade je vzhľad okolo 100%. toť môj (dúfam, že nie príliš kockatý) názor
u mňa je to tak, že ja som sa zaľúbila vždy pred tým, ako som niekoho videla... zhodou náhod to neboli strašidlá asi preto, že keď som svoj prvý vzťah vôbec "založila" iba na vzhľade, bolo to po povahovej stránke totálne na hovno, takže asi tak...
ked sa mi zda chalan na prvy pohlad pekny, teda moj typ tak sa z neho vykluje totalny magor ALE za roky som si na to zvykla a ked mi zmyslli tvrdia ze JO tenhle tak ja uz viem ze dat od neho ruky prec....
tymto smerom mam 100% uspesnost...
moj sucasny priatel mi bol na pohlad sympaticky nic viac ( ok napadlo mi co za cvoka) ale nevymenila by som ho za nic na svete
urcite by ho vedsina neklasifikovala za "pekneho" podla mna je najkrajsi na svete....tot laska na 2. pohlad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a hej na vzhlade zaleží v tom,že vlastne ani nie na tom vzhlade,ale na sympatiach.
ach bože.
ak sa mi niekto vyzorom nepači,nebudem vravieť že je škaredy,proste mne sa nepači. pre ineho može byť ta najkrajšia.
Ale aj ja pozerám na vzhľad. Myslím si že je dôležité aby sa ľudia priťahovali aj fyzicky, nielen psychicky. Teda, to je najideálnejšie podľa mňa. Na vzhľade mi záleží menej, ale stále záleží.
Odveci:
sranda je ako kazda druha baba hovori ze je skareda aj ked mysli si ze nie je len to chce pocut
Snáď by som len dodala že ak sa bavíme napríklad o vzťahoch tak tam hrá úlohu určitá chémia... Krása je relatívny pojem
Podľa mňa na vzhľade záleží. Ak by som si hľadal partnerku tak by som určite chcel aby som si sňou rozumel, no tiež aby ma fyzicky priťahovala. To je úplne jasné.
Človek má zmysel pre krásu. Tiež keď poviem že sa mi nepáči hip-hop tak to neznamená že ho odsudzujem
Ale dá sa zaujať aj niečím iným ako len krásou.
Jooo, poďte ma zabiť za môj názor
Ale ak si zoberieš celého človeka ako celok s jeho pohybmi, gestikuláciou, ako sa usmieva, smeje, aký má hlas, chôdzu ... to ti napovie veľmi veľa - áno, je to dôležité
No stále sú hlavné vlastnosti a správanie, upútajú síce asi ako posledné, no zavážia najviac
...kto vraví, že na vzhľade nezáleží, ten klame.
Obycajny predsudok. Poznam kopec takych ludi, ktori single nie su.
A stretla som zatiaľ len málo ľudí (no, teda v mojom prípade chalanov ), o ktorých môžem na sto percent povedať, že nech by bola povaha akákoľvek, absolútne by ma nepriťahovali.
Ale áno, vo vzťahu záleží na príťažlivosti, lebo človek, ktorého mám rada, ale nepriťahuje ma, sa volá kamarát.
peace!
alebo manazer nejakej znamej firmy , alebo kadernik , alebo spevak , alebo zubar....
proste vzhlad je dolezity..
mne sa človek vidí pekný už vtedy keď má... čojaviem pekné nechty.
ked sa mi zda chalan na prvy pohlad pekny, teda moj typ tak sa z neho vykluje totalny magor ALE za roky som si na to zvykla a ked mi zmyslli tvrdia ze JO tenhle tak ja uz viem ze dat od neho ruky prec....
tymto smerom mam 100% uspesnost...
moj sucasny priatel mi bol na pohlad sympaticky nic viac ( ok napadlo mi co za cvoka) ale nevymenila by som ho za nic na svete
urcite by ho vedsina neklasifikovala za "pekneho" podla mna je najkrajsi na svete....tot laska na 2. pohlad
vies nejde o zvhlad zo spravnym spravanim dokazes zbalit kazdu