ahojte chcem sa vas spytat aka knizka je najlepsia pre mna ako zaciatocnika na naucenie sa rustiny? tedaa hlavne najprv azbuky? lebo potrebovala by som to do skoly dakujeeeem
Tak najprv sa nauč azbuku a slovíčka, trochu gramatiku...
Ale ak sa ju chceš poriadne naučiť, tak musíš ísť do Ruska...
Ako ja, učil som sa RJ 7 rokov, myslel som že už viem všetko, prišiel som do Ruska a lajno viem... Bol som tam rok, a ked som prišiel na slovensko, vedel som po rusky určite aspon 5-krát lepšie, ked žiješ medzi ludmi čo hovoria tým jazykom, ked nakupuješ v obchodoch kde hovoria po rusky, tak sa to naučíš ovela učinnejšie...
Teraz sa nauč najprv azbuku, a potom tie knižky su všetky rovnaké to je jedno aku si vyberieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ak sa ju chceš poriadne naučiť, tak musíš ísť do Ruska...
Ako ja, učil som sa RJ 7 rokov, myslel som že už viem všetko, prišiel som do Ruska a lajno viem... Bol som tam rok, a ked som prišiel na slovensko, vedel som po rusky určite aspon 5-krát lepšie, ked žiješ medzi ludmi čo hovoria tým jazykom, ked nakupuješ v obchodoch kde hovoria po rusky, tak sa to naučíš ovela učinnejšie...
Teraz sa nauč najprv azbuku, a potom tie knižky su všetky rovnaké to je jedno aku si vyberieš...
inak ja somt o mala napísané v požiadavkach k odboru, že je najlepšie mať z tejto učebnice 10 kapitol ... vy nemáte žiadny tip ani nič?
každopádne ked mne je to "poradené" školou na štúdium tak je to dosť dobré na štúdium myslím