@admin@toma s ( @shelia asi @toma s si myslela, ze? ci @toma ? to su tie dzusy, ak sa nemylim, tie myslim nemaju este admin prava), prosim vas, toto nevymazte!!!
@Matias diskutovat netreba...to je kazdeho osobna vec, mna zaujimaju len rozhodnutia jednotlivcov, nie faktory, ktore k tym rozhodnutiam vedu...nechcem, aby sa tu zase ludia do krvi pohadali kvoli tomu.
@mielikki aha tak to ano. inymi slovami, hajzelbaba je do mna zalubena, to chces povedat, nie? a to je aj pravda. a ja ju tiez lubim velmi, ale ako kamaratku iba.
@13 to v žiadnom prípade nechcem povedať... z vašich vzájomných vzťahov sa nevysomári nik ja som tým len chcela povedať, že som hneď usúdila, že je to anketa od niekoho, s kým sa zrejme dobre pozná podobný štýl uletených ankiet
@mielikki ja sa nestiham cudovat, co vsetko sa tu o mne popisalo! nie! nie! nelubim puberta a nebojim sa priznat to (ale ako kamarata ta stale lubim, peťko. naozaj!) teraz sa uvidi, ci je pubert schopny udriet hajzelbabu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov