neviem no, ja mávam skoro vždy po posilke niekde svalovku, a minule normálne pomohli tie isté cviky ako tie, vďaka ktorým som tu svalovku získala, len s menšou záťažou...proste svalovka je najhoršia ráno keď vstaneš, keď už sa trochu rozhýbeš tak zoslabne, takže nomálne sa hýbať, ale nezaťažovať svaly nejako extrémne.
vlastne aj dneska som sa zobudila so svalovkou a teraz ju vobec už necítim.
alebo raz som mala svalovku uplne na celom tele po túre, a potom som sa kruto opila a ešte to skombinovala s weedom, bola som úplne najviac mimo že som myslela že umriem a na druhý deň ma príšerne bolela hlava, ale svalovka bola preč
Chladna sprcha? Svalovicu sposobuje kyselina mliecna ktora sa nachadza vo forme krystalikov - preto to tak boli. Tepla sprcha po teeningu a rozmasirovat, ponatahovat (tym sa rozbiju, roztopia) Ked budes ale cvicit pravidelne, tak svalovicu mat nebudes, resp nie az v takom rozsahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vlastne aj dneska som sa zobudila so svalovkou a teraz ju vobec už necítim.