Vieš čo je pekné na básniach? Že napriek tomu sterilnému učeniu aké sa o nich praktizuje v školách, je v nich aj čo sa týka rýmov plno možností, pretvárať, pracovať s tým ako znie, nie len ako vyzerá na papieri. Niekedy aj odveci slovo, ktoré sa bežne nerýmuje vie vďaka básnikovi do veršu kurva sadnúť.
A aby som neostal nič dlžní svojej povesti, musím ťa zjebať za to, že si hádam prvý človek ktorého vidím, kvôli pojebanému rýmu zakladať do piče fórum.
@belzeboss Ja som gramatický totálne kokotný človek a ja viem viem do piče nominatív množného je s mäkkým, ale ja by som si musel fakt 5 krát po sebe čítavať aby bol môj písomný prejav bezchybný. Neviem či som disgrafik, alebo čo i keď mne osobne to príde len ako dáky druh jebnutosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co tak zobrat ine slovo, popripade nie s cudzim povodom
A.
rymy.sk
ronte.jpg" target="_blank"> ronte.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
A aby som neostal nič dlžní svojej povesti, musím ťa zjebať za to, že si hádam prvý človek ktorého vidím, kvôli pojebanému rýmu zakladať do piče fórum.
A @4