Kedže nie som schopná spraviť a naučiť sa variť ryžu, chcem napísať ježiškovi, aby mi kúpil takúto pomôcku varíte takto niekto ryžu? A prosím odpustite si reči a typy ako variť ryžu, zbytočné, aj tak mi to nepôjde
@barb som rada za takúto rýchlu reakciu, dík
Vyzerá to skvele, tak idem písať ježiškovi
Že psychický blok ja mám v kuchyni už týždeň/dva kg ryže a stále to odkladám
ešte ma napadá, že ok, ryža spravená, akože samotná, ale kebyže chceš spraviť ja neviem rizoto, alebo pridať kari aelbo čosi, tak by si to ako spravila? či to asi v návode nie je čo?
@3 ja som k môjmu mala taky 'parný nadstavec' alebo ako to pomenovať, kde sa da dobre spraviť zelenina takze nebudes mat problem ani s rizotom
a kari alebo hocijaké korenie, soľ v pohode mozes pridať do ryže, to som aj ja pridávala a bola super
len pre mna je najvacsia výhoda ze sam vypol a 2 hodiny udržuje teplotu cize keby na to nahodou zabudnem sa nic nedeje a naozaj rychlo bola hotová
neviem ake skusenosti maju ostatní ludia, ale ja som spokojna
Rice cooker je urcite super vec, ale co konkretne ti nejde na vareni ryze? ak dodrzis postup a mas dobry hrniec (nie prilis tenky, v tom sa vari na picu aj mne), tak to proste musi ist.
... čítal som raz taký článok, kde žena zo Slovenska bola u kamarátky v Japonsku na návšteve a tá robila vynikajúcu ryžu. Chcela teda od nej poznať tajomstvo prípravy a ona jej povedala:" Vždy ju pripravujem v ryžovare ... "
rýžo var. omg, čo ten dĺžeň? tiež nechápem, čo je na tom ťažké, ale asi lacnejšie ťa vyjde variť ryžu vo vreckách neviem, radšej by som sa na ryžu úplne vykašľala ako kupovala drahú pičovinu, čo mi bude zavadzať na linke.
@narazuvzdornaa dodávajú to aj s odmerkami na ryžu a jedna odmerka je vraj jedna velka porcia a povedala by som, ze to sedí ale ja samozrejme som to dala do plna, lebo neverim návodom a mam 7kil ryže momentalne
@barb nepošleš mi link na ten tvoj ryžovar? Ten nadstavec ma zaujal @tommyhot kukni úvodné slovo, povedala som, že sú zbytočné takéto komentáre @otvoreneokno ten dĺžen mi tam asi skočil omylom vrecká? :ble: :ble: :ble: grcám keď mám jesť ryžu z vreciek, to radšej byť hladná, šak tam je stále cítiť ten sáčok :/
nepovažujem to za drahú pičovinu, pokiaľ mi to uľahčí život a budem to používať aspoň raz za čas
Mali sme na priváte, parádna vecička určite si ju kúpim aj do svojej domácnosti korenie a rizoto nie je problém proste to zmiešaš a necháš v tom .. pekne ti to udržuje teplotu takže ryža je super aj po pár hodinách..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Urcite si to kup!
ked sa ryža dovari, sam sa vypne a len ohrieva nech nevyhladne
no pre mna zázrak :happy:
bola uplne dobrá, nelepila sa
predtym som mala psychicky blok ryžu sama navarit.
ale aj nevyhladne
Vyzerá to skvele, tak idem písať ježiškovi
Že psychický blok ja mám v kuchyni už týždeň/dva kg ryže a stále to odkladám
ešte ma napadá, že ok, ryža spravená, akože samotná, ale kebyže chceš spraviť ja neviem rizoto, alebo pridať kari aelbo čosi, tak by si to ako spravila? či to asi v návode nie je čo?
a kari alebo hocijaké korenie, soľ v pohode mozes pridať do ryže, to som aj ja pridávala a bola super
len pre mna je najvacsia výhoda ze sam vypol a 2 hodiny udržuje teplotu cize keby na to nahodou zabudnem sa nic nedeje a naozaj rychlo bola hotová
neviem ake skusenosti maju ostatní ludia, ale ja som spokojna
ale určite to môže byť super vec, aj ked ja ryžu varim bezprolbémov...snáď
Tiez som rozmyslal, aj ked teda, ryzu viem robit O : ) len som pocul, ze sa to s tym pripravi rychlejsie
nestopovala som to, ale tak sa mi zdá
dneska este poskusam zeleninu na pare spraviť
a hej v Ázii je to bežná súčasť každej domácnosti vraj
*ktory zabezpeci, ze uvarim tolko ryz, kolko chcem? viem robit dobru ryzu, ale z jednej hrsti mam furt po uvareni sedem kil jedla -.-
A varí sa s tým super
@tommyhot kukni úvodné slovo, povedala som, že sú zbytočné takéto komentáre
@otvoreneokno ten dĺžen mi tam asi skočil omylom vrecká? :ble: :ble: :ble: grcám keď mám jesť ryžu z vreciek, to radšej byť hladná, šak tam je stále cítiť ten sáčok :/
nepovažujem to za drahú pičovinu, pokiaľ mi to uľahčí život a budem to používať aspoň raz za čas
ani ja neviem uvariť ryžu raz som to skúsila a horšie to snáď byť už ani nemôže.
@limetkajaja som rada, že aspoň niekto ma vie pochopiť
@padlyanjel super značka typ? vlastné skúsenosti?