S RYZOU!!!! v jednom bistre mi kydli do hranoliek RYZU a kecup a oni o tom nevedeli a ja som tie hranolky isla jeste ak ked sme boli mimo mesto a uz sme sa nemohli vratit... a ja chudatko som bola hladna jak vlk tak som to zozrala aj s tou ryzou... vela nechybalo a bola by som sa v tom buse vyryhala....
hranolky su u mna dalsie z jedal, ktore zozerem len za najvacsieho hladu a nemoznosti zozrat nieco ine. a s cim to zerem je jedno, hnusne to je rovnako
A ja som si myslela že len mne chutia s horčicou, ale skôr s kečupom... a niekedy si robievame také že čkd hranolky proste hranolky zmiešané s rajčinou, uhorkou, kukuricou, alebo kapustou so syrom so sójovou jednoducho čo je doma to zmiešame s hranolkami a neni nad to a akurát včera som jedla zo syrom a ešte som si to aj odfotila lebo som "navarila" po dlhej dobe a bola som na seba pyšná !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ináč iba slané, ale občas si dám tatársku alebo kečup A horčica? Bleee