Sorry, ale.. trosku nedomyslena anketa. Aj ja som povrchna! Ale zalezi od celkovych crt tvare, nie od nejakych dvoch univerzalnych bodov, pod ktorymi sa da predstavit milionpat veci. Ved kolko ludi, co su pri sebe, su do xichtu uplne pekni (okuliare neriesim - dnes existuju aj ine varianty, keby aj niekomu prekazali) a naopak. Tak co ako?
no napr. poznám z videnia jedného a ten má na celom tvári akné, ale i tak je strašne sexi ... výzor je len povrchová vlastnosť... inak súhlasím s @midnight -om
neviem, tucne baby (nad tych 70 povedzme) sa mi uz moc nepacia.. akne mi sice tiez vadi, ale da sa to prezit.. a proti okuliarom nemam nic, aj moja terajsia priatelka ma okuliare..
@klaudiqaaa@21 chlapcov si v tomto smere nevšímam ale u žien poznám nejeden prípad, kedy okuliare plus nejaký ten zodpovedajúci outfit spravili svoje. moja stará napríklad nosí miesto okuliarov šošovky, i keď je to jedno lebo proste je pekná. no sňať jej z tváre okuliare je normálne afrodiziakum
@klaudiqaaa prepáč, ale to, že sa akne prenáša kontaktom, tak to si ma dostala...a to som preberala a maturujem z acne vulgaris, comedonica, conglobata, oleosa, malorca, praemenstrualis, mechanica, exfoliata ... akcne je ochorenie mazových žliaz s osídlením pilosebaceoznej jednotky....sú to mikroorganizmy,ktoré neskáču ako blchy ak si toto ľudia myslia,je to smutné acne sa môže u teba prejaviť kedykoľvek,po hormonálnych zmenách,napr. po pôrode ...a za žiadnych okolností nepatrí ku kožným prenosným ochoreniam, to je strašná sprostosť, ako ťa to napadlo preboha ?
@thrash kto povedal že skáču ako blchy? čítaj čo píšem a neprekrúcaj. pri kontkte s pleťou toho druhého ktorý má akné (napr pri bozkávaní) sa určite pri trení prenášajú rôzne nečistoty vrátane tých mikroorganizmov (ach)
okuliare nevadia ani najmenej a aj keby vadili existuju cocky tak kde je problem? akne...no ked to neni nejak strasne.
ja som skor zatazena na to aby mal chalan aspon aku taku slusnu postavu. ale to nejde len o zovnajsok proste som sportovy typ, chalan ktory sa nezmesti do dveri a cely den vala sunky nie je pre mna
ou ,zleee som zahlasovala že s kým by som chodila som zahlasovala ,..no nič oprava ...ale keď nie je čo opraviť lebo dve možnosti úplne vypadajú okuliare mi nevadia ,sama mám chlapca čo nosí škulky a ešte ako mu seknú ale tučnota to by som s takým nechodila ,kedže ja nie som tučná .....a akné -no problem ,to mám aj ja ale neviem sa rozhodnúť
@klaudiqaaa to je možno asi v takej miere, ako keď sa rukami dotýkaš tváre, milion bakteríí a ešte väčších svinstiev a máš potom rovno 100 vyrážok? v ovzduší máš toho milonkrát násobne viac než na aknoznej pleti a dávaš si snád hlavu do vákua aby si s ním nedošla do kontaktu? pokial ty nemáš mastnú diseborhoickú pleť, môže sa ti s tykým ksichtom obtierať o ksicht aj od rána do večera a ono ty to nedostaneš a neprekrúcam, si prečítaj ako to vyznelo
@thrash keď nemáš náchylnú pleť tak sa obtieraj o jebáky koľko chceš, ale za to že sa tebe nerobia vyrážky nevyhlasuj blbosti, že sa jebáky môžu vytvoriť len tým, že máš mastnú pleť...
@klaudiqaaa predstav si, že ja mám pleť k týmto veciam náchylnú až príliž, ale ty si sa v jednom fore tuná vyhlásila že máš dokonalú pleť a vôbec všetko, tak potom neviem, kto do toho môže viac vidieť, zlatko ja mám dermatologiu 4 roky na škole a kožné choroby mi niečo hovoria, tak ma tu prosím nepoučuj o tom, čo viem a ty nevieš o tom zrejme nič, ked tu jebeš takéto sprostosti....si naštuduj autorizovanú stránku s akne vo všetkých 3formách a ak tam nájdeš niečo o tom, že sa to prenáša dotykom, prídem sa ti osobne ospravedlniť ...mimochodom, kamoška s pleťov dokonalou ako decká prdel má chalana, ktorý ma 2 štádium akne a akosi sú na sebe nonstom a nič sa na jej pleti nejaví....nemá to nič s odolnosťou, či náchylnosťou imunita s tým nemá nič spoločné...pochop, acne kontakta neexistuje
@thrash no jasne že mám teraz peknú pleť, keď sa o ňu starám a priateľ má tiež peknú pleť... riadim sa vlastnými skúsenosťami, ty sa učkaj teóriu, latinské názvy a bav čaju na niekoho iného, na mňa to neplatí tu už diskusia hasne. ahoj.
@klaudiqaaa no lebo ja sa nestýkam s ľudmi normálne sedkám doma a neviem ako to v živote beží to ty mi nemáš hodiť už aký argument,že od kial si na to prišla,nie ja....a bez mojich argumentov,ktoré majú pravdivý podklad a sú overené by som sa nehádala, ale mám ich...ty ne ty trepeš a potom nevieš kam s konopy slečna a inak tiež sa nemienim hádať, dneska sa mi neche
@klaudiqaaa nie, ty trepeš už len z princípu väčšinou čo je? znervozňujem ťa? to sa nenechaj, budeš mať vrásky zlatko (ach) a mimochodom, nie je to názor, ale tvrdý fakt, keby toto zajebeš nejakej kožnej,tak ti ešte aj po papuli dá prospelo by ti možno,kebyže si trošku ty nad tie knihy sadneš a až potom trepneš nejakú hovadinu, z ktorej sa pošťať idem...
@pretozenemozem no vsak dobre, ale tak ptm naco davat do moznosti ze s okuliarmi, ved dneska su uz celkom dost v mode, samozrejme ak nenosis tie stare velke po babke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
NYGDY!
a môžu človeku veľmi seknúť
no akné je humus, keď sa s akým človekom bozkávaš a prichádzate do kontaktu tak sa akné okamžite prenesie aj na tvoju pleť :!
pockat! to som napisal, s kym by som chodil, nie nechodil
Mmm , Ja len toľko , že... Každý je nejaký
(A poďme sa tváriť, že Nárazu nespadá ani do jednej z možností.)
ja som skor zatazena na to aby mal chalan aspon aku taku slusnu postavu. ale to nejde len o zovnajsok proste som sportovy typ, chalan ktory sa nezmesti do dveri a cely den vala sunky nie je pre mna
ale tak vás baby to netrápi keď sa zmalujete a retušujete si fotky
a čo je na tom keď má chlap pivné brucho
každý nemôže byť 50 kilový polodlhovlasý chlapec bez akné a okuliarov
ved ked napr. holka má okuliare tak je castokrat este viac sexy tak co tu splietas?
a kvôli stávke lebo sme sa s kamošom dohadovali, že čo vyhrá