Dá sa to vybaviť, byť s priateľom spolu na izbe? (v dnešnej dobe) konkrétne chceme ísť na STU - FIIT (ako poistku si dávame Fakultu elektrotechniky a informatiky v Ostrave na banskej) Stretli ste sa s niečim takým? Mimochodom brať sa ešte nechceme .
myslím, že sa to vybaviť dá moji rodkáči tiež bývali spolu na izbe na výške a to už je dobrých 20-25 rokov dozadu, takže si myslím, že v dnešnej dobe to nebude problém
pochybujem, že sa to dá...kamoš býva s frajerkou na jednom intráku a spolu na izbe bývať nemôžu... ale v noci aj tak chodí buď ona k nemu, alebo on k nej na izbu, čiže je to jedno
ja som býval s bývalou v BA v mlynskej na manželákoch, vybavovanie prebiehalo tak že trebalo nájsť niekoho kto sa bude ochotný povymienať tak aby (z takej istej izby) išiel dotyčný do inej a nevadilo mu s kým bude bývať ... takto sme si našli dvoch ludí a presvedčili našich pôvodných spolubyvajúcich aby (stačilo ak jeden z nich) odišiel do inej izby ...a proste matematicky kombinatorika veď potom stačilo prisť na študijné s touto super požiadavkou a kedže všetci súhlasili, stačilo pár kliknutí v systéme a bolo to ..
možno to ide aj ľahšie, ale my sme to vtedy riešili takto
legalne sa da len na manzelakoch.... ja na intraku nebyvam, ale spoluziacky mi hovoria, ze im vadi, ked maju priatela na noc, tak ich nenaser hned na zaciatku
alebo chodte na privat, daju sa najst aj lacnejsie
to sa fakt neda??..ja studujem v ČR a tu kazdy druhy byva poparovany bezproblemov, jedine ak by susedkam v bunke vadilo ze je tam chalan..kedze je spolocna kupelna..
na mladosti, kde zrejme dostaneš intrák ak idete na fiit, spolu bývat nemôžte, nie legálne.. aj keď baba čo býva na poschodí čo ja, býva u chalana na izbe na trojke čiže ešte s ďalšími dvomi jeho spolubývajúcimi ako tam fungujú dodnes nechápem a čo už vôbec nechápem je ako sa vyspí na tej mrňavej posteli aj s frajerom a čo ma vytáča je ako sa dostane na intrák keď odo mňa vrátničky pýtajú preukaz každý druhý týždeň a od nej nikdy... legálna možnosť je zariadiť si to tak aby ste boli s frajerom na tom istom bloku, na tom istom poschodí... mne to vcelku s mojím stačí, keď ma nasere tak ho mám aspoň kam poslať preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
možno to ide aj ľahšie, ale my sme to vtedy riešili takto
alebo chodte na privat, daju sa najst aj lacnejsie
prečo sa dospelí ľudia ktorí chcú bývať spolu musia hocijakými kľučkami a tajnosťami k tomu dopracovávať
v BA to ej zaťažko to jo
ale ako sa to robí s dvojložkovými izbami na intrakoch? lebo napr. v brne na masarykovych kolejich na 2 lôýkovej poho mohol byť kluk/holka
čiže sú často zmiešané bunky, tak si treba zaškrtnúť či súhlasíš s tým aby boli na bunke obe pohlavia