dopice a ze co si obliekam -.- prve co mi pride pod ruku aktualne to vyzera na tricko do polky stehien a podla toho ako bude rano zima bud rifle alebo kratasy slapky a mozu ma tam bozat
ja som prvý deň vstala s takou bojovou náladou, že som si dala obyčajné rifle, čierne tielko a tenisky a dojdm tam a všetci v sukniach, šatách, opätkoch...no dokelu bola som trocha odveci ale čo už
Nedávaj si sako, bude ti zbytočne, teplo, však je to len škola, daj si niečo pekné, v čom sa dobre cítiš, samozrejme, ak je to pravé sako, nech sa páči....
sa vam pise...boha ale svoju mater by som niekedy...no radsej sa vyjadrovat nejdem..amm 16 rokov do riti a si mylsi ze mam 10 ok poviete ze nech kaslem na nu lenze mi bude pilit usi este mesiac s tým..:/
@sorum moja mi urobila to iste a preto ti radim vzopri sa ak mozes dosla som tam jedina pica v satach a NIKTO z rocnika nic podobne nemal a vyzerala som tam jak totalny luzer
Tak keď už vieš že si ho musíš obliecť, tak načo tu zakladáš tému? Ak ho nechceš, tak jej to povedz, ak sa nedá tak jej spravíš radosť a pôjdeš zajtra v saku, ktoré si môžeš potom vyzliecť...
@sorum Gympel, negympel.... Čo máte všetci proti sakám? Však taká športová elegancia, dáke rifle, tramky, hocaké tričko a s týmto zladiť aj sako. (Ráno, ak je chladno, inak cez deň sa v ňom za každú cenu potiť nemusíš, tak šup ho do ruky.) Tú kombináciu milujem, ste zvláštni.
@antifunebracka skor za trapáka, sedlák ani nevie co ej to oblek ide o to, že ja viem, že na zaciatok skolskeho roka mabyt oblek ale ptoste iní spoluziaci nebudu mat....i ked by sa to malo ale co uz...
ale ja nechápem čo riešite... ak sa mu hodí sako, také to "športovejšie" tak kde je problém? nie sako rovno na stužkovú.... je pravda, že nie každému sa sako hodí ale niektorí chalani sú v nom fešáci ...aj napr s riflami a obyčajným tričkom
ja som prisiel prvy skolsky den na strednej v obleku..ale ja obleky zboznujem a nosim takmer odmalicka cize u mna ani ziadna ina volba nebola a kategoricky nesuhlasim s prispevkami ze budes na smiech, etc..bullshit
len si obleč čo sa ti páči a ser na ostatných v tomto .. ja tiež chodím do školy v saku ale ja tak vlastne chodím všade a keď nechceš vyzerať ako trtko ako niektorí píšu tak si pod to sako hoď tričko trebárs
Mne sa strašne páči ak chalani nosia sako, myslím ako nejaká športová elegancia, ak k rifliam a napríklad teniskám dáš sako, tak je to úplne fajn štýlové, pohodové
My mame v skolskom poriadku, ze na skolske slavnosti mame chodit spolocensky obleceni, a v bezne dni tiez slusnejsie A ako jedna z mala veci mi to pripada normalne a samozrejme.
keď som prišla na strednú, prvý deň.. všetci mali džíny, tričká, botasky... prišlo mi to normálne.. ale všimnite si vyššie ročníky, takí štvrtáci tam prídu s úplne iným vytunningovaným mozgom, pretože po rokoch im došlo, že NAOZAJ je to slávnostná chvíľa.. aj keď generáciami stratila svoju vážnosť.. ale na to prídete časom.. nehovorím, že máte prísť v róbe a rovno od kaderníka, ale niečo málo sa sluší... a keď už aj prídete v teplákoch, buďte aspoň ticho kým riaditeľ rozpráva
@narazuvzdornaa myslim hentu batbrat co chodi s mankou do kauflandu dpc ja si stale nepamatam ci ste z jednej skoly ci ju poznas len z videnia ci jako :S
@e aká pamäť do piče ňeňy sme, ale vídavam ju celkom dosť. Prekvapivo sa netvári na spôsob ,,omg, life is hard", má vystupovanie jak holka v rifliach a ružovom Puma tričku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ked chces byt slusny daj si rifle a koselu na to
ZIadne sako , daj si nejake seriozne cierne tricko
oblec sa uplne normalne ked ides na ss nohavice tricko.. a to staci
Však ako chceš
ja si oblečiem prvé, čo mi príde bod ruku. Pochybujem, žeby boli nejak extra vyfintený v škole...
@esus
@najivna
sa vam pise...boha ale svoju mater by som niekedy...no radsej sa vyjadrovat nejdem..amm 16 rokov do riti a si mylsi ze mam 10 ok poviete ze nech kaslem na nu lenze mi bude pilit usi este mesiac s tým..:/
Tak keď už vieš že si ho musíš obliecť, tak načo tu zakladáš tému? Ak ho nechceš, tak jej to povedz, ak sa nedá tak jej spravíš radosť a pôjdeš zajtra v saku, ktoré si môžeš potom vyzliecť...
Ja som sa neobliekala nijak špeci...
a ani neviem ako nazvať to vaše nechutné zmýšlanie....lebo všetko je už dnes trápne a nemoderné.... plačem pri vašich komentoch
Mne sa strašne páči ak chalani nosia sako, myslím ako nejaká športová elegancia, ak k rifliam a napríklad teniskám dáš sako, tak je to úplne fajn štýlové, pohodové
to budes za tchuraaka dokonca zivota proste vsetci si ta budu pamatat, jak toho co bol v kvadre prvy den
minuly rok(prvy na strednej) som mal cierne rifle, kosela, kozena bunda, sako nemal nikto...teraz idem len cierne rifle, kosela....
BTW ujo zistil, že som ho stalkovala Resp. to vedel celý čas, ale už vie podrobnosti, hoci ešte furt nie všetky