Zdravím, chcela by som sa spýtať či by ste mi nemohli poradiť nejakú značku samoopalováku....lepší by bol asi sprej možno..Neviem..Nemáte nejaké skúsenosti? Ja som počula že Garnier s kvapkou samo. krému je dosť dobrý, či nejaký suchý sprej od Lorealu...T
som od prirody strasne bleda takze ked po zime vytiahnem sukne byva to kriticke... asi ako u vacsiny dievcat...
Lenze samoopalovak naozaj nic neriesi....
Uf keby som mala rozpravat...ci ten garnier s kvapkou samoopalovacieho (akurat pekne vonia a hydratuje)alebo kazdy iny nechava flaky zazltnu vam nechty, budete mat flakate nohy ruky nechty vsetko... a to nehovorim o tom ze ked sa vam nahodou spotia nohy(ano aj tam sa ludia potia nielen v podpazi) posteka vam to a budete vyzerat ako zebricky.... plus ak mate bielu alebo bezovu sedacku, nebodaj biele postelne pradlo mozete sa rovno pripravit nato ze bude rovnako flakate ako vy....
@myagonia viem ze existuje choroba kedy clovek je bielucky ako sneh albinizmus ... ale ako to funguje pri mentalnom stave chcem byt ... to neviem mozno ano ...co uz dnes nieje choroba
o tom som počula, to je myslím keď máš nedostatok melanínu, čo spôsobuje sfarbenie kože...ale táto choroba je dosť nepríjemná určite, ale ja som na tom skôr mentálne,milujem bielu .
Ja som takisto od prírody veľmi biela, a preto samozrejme chcem vyzerať trošku zdravo, zhnednúť, lenže ja sa namiesto toho pripečiem a fakt, vyzerám ako ružové prasiatko....Začala som prednedávnom užívať vitamín, tabletky beta-karotén, ktorý mi má pomôcť s tým,že nebudem ružová, že sa nespálim ale pekne sa opálim...výsledky žiadne nemám zatial pretože sa tak dobre nedalo opalovať....
Myagonia : Tuto si to aj môžeš prečítať, že on vlastne pomáha telu aby sa tak nespálilo, a udržalo si ten bronz
Prvým a základným pravidlom na chytanie bronzu je príprava. Tá pozostáva z dvoch krokov. Jedným je príprava zvnútra, druhou príprava pleti zvonka. Premyslené opaľovanie nemusí byť ani zďaleka až také nezdravé.
Aj keď je polovica prázdnin za nami, s užívaním vitamínových preparátov môžete začať aj teraz. Hlavne ak ešte svoju letnú dovolenku pri mori máte len pred sebou. Betakarotén v tele pôsobí tak, že pomáha pleti pripraviť sa na opaľovanie. Nechráni ju tak, ako to robia opaľovacie prípravky, preto pleť dôsledne chráňte. Pomáha jej však rýchlejšie nachytať bronz a dlhšie si ho udržať.
Príprava zvonku
Pleť zvykajte na slnko postupne. Šoku, ktorý zažije ak si jedného dňa ľahnete na kúpalisko alebo priamo na pláž pod ostré stredomorské slnko, by ste sa mali vyhýbať. Než sa dostanete k moru, mali by ste už jemnú vrstvu bronzu nachytať doma.
Hydratujte
Okrem pitného režimu treba pleť hydratovať aj zvonku vhodnou kozmetikou. Suchá pleť totiž znáša slnenie omnoho horšie, navyše opticky pôsobí aj omnoho staršie a je náchylnejšia na rôzne problémy.
minuly rok som pouzivala enjaky od Garnieru ale dlho ma to enbavilo,akoze malo to celkom v pohode ucinok ani flaky z neho neboli,len to terba pravidelne si davat a to sa mne moc nechcelo..
Len o solárku som čítala..mno proste, keĎ chceš byť zdravý šťastný a žiť tak tam nechoĎ...že ľudia v našom veku sú náchylní na rakovinu kože z toho či čo..ževraj to moc škodí
no skusala som garnier, po nom som ani po tyzdni nevidela vysledky, iba v podobe zazltlych prstov, potom fohnson a po nom po troch dnoch som nebola biela ako krieda ale taka ok aj ked aj pri nom treba davat pozor na zlte skvrny a dobre rozotierat a umyt si po kazdom naneseni ruky.
O solarkach sa v poslednom case vedu take vyskumy ze vyrazne pomahaju rakovine koze, aj tie najlepsie su skodlive...
ejha...ja som biela jak stena, vzdy som bola, a vzdy budem uz som si zvykla...odkedy som sa minuly rok spalila tak, ze neprajem nikomu, sa natieram snad kazdy den opalovacim kremom...30 mi je malo...
samoopalovacie su zbytocne...bud po nich ostavaju strasne flaky, alebo vobec nechytaju...
ja som vyskusala Johnsons, aj Niveu....podla mna je to na nic... treba si zvyknut na tu belobu
Daj si hociaký samoopaľovací krém a hlavne veľa, budeš PRIRODZENE ORANŽOVÁ, a keď to vyjde tak možno aj ZAUJÍMAVO FĽAKATÁ keď chceš niečo prirodzenejšie vyzerajúce a viacej škodlivé, choď sa spiecť na pár minút do solárka, zoznámiš sa tam napríklad aj s rakovinou kože.
Ja nepochopím, čo je také zlé na normálnej pokožke...Tak veľa to na kráse fakt nepridáva to opálenie...
Baby ak sa môžem zapojiť odporučam samoopalovaci krem. Na solarko radsej zabudnite, pokožku máte len jednu! Melanomu sa bojí snáď každý človek, ktorý o tejto problematika aspoň trocha vie... Ak nechceš byť oranžová a mať fľaky odporučam kvalitný samoopalovací krém, netreba moc šetriť, lebo to čo kupiš v drogerke je nanič Odporučam kuknuť v parfumerke, pripadne ak chceš ušetriť skus net. --- Z vlastnych skusenosti odporucam Fake Bake, He-shi, Clinique...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
som od prirody strasne bleda takze ked po zime vytiahnem sukne byva to kriticke... asi ako u vacsiny dievcat...
Lenze samoopalovak naozaj nic neriesi....
Uf keby som mala rozpravat...ci ten garnier s kvapkou samoopalovacieho (akurat pekne vonia a hydratuje)alebo kazdy iny nechava flaky zazltnu vam nechty, budete mat flakate nohy ruky nechty vsetko... a to nehovorim o tom ze ked sa vam nahodou spotia nohy(ano aj tam sa ludia potia nielen v podpazi) posteka vam to a budete vyzerat ako zebricky.... plus ak mate bielu alebo bezovu sedacku, nebodaj biele postelne pradlo mozete sa rovno pripravit nato ze bude rovnako flakate ako vy....
len tolko k tomu
hmm....a čisto teoreticky:existuje podľa vás akási ,,choroba"(alebo ako to nazvať), keď človek chce byť bielučký ako sneh?
a vymyslite si prosím niečo iné ako ,,jacksonizmus" a pod.
o tom som počula, to je myslím keď máš nedostatok melanínu, čo spôsobuje sfarbenie kože...ale táto choroba je dosť nepríjemná určite, ale ja som na tom skôr mentálne,milujem bielu .
beta-karoten sa užíva i kôli tomu aby si nebola ako prasiatko?
ja mám už tej ružovej dosť
Prvým a základným pravidlom na chytanie bronzu je príprava. Tá pozostáva z dvoch krokov. Jedným je príprava zvnútra, druhou príprava pleti zvonka. Premyslené opaľovanie nemusí byť ani zďaleka až také nezdravé.
Aj keď je polovica prázdnin za nami, s užívaním vitamínových preparátov môžete začať aj teraz. Hlavne ak ešte svoju letnú dovolenku pri mori máte len pred sebou. Betakarotén v tele pôsobí tak, že pomáha pleti pripraviť sa na opaľovanie. Nechráni ju tak, ako to robia opaľovacie prípravky, preto pleť dôsledne chráňte. Pomáha jej však rýchlejšie nachytať bronz a dlhšie si ho udržať.
Príprava zvonku
Pleť zvykajte na slnko postupne. Šoku, ktorý zažije ak si jedného dňa ľahnete na kúpalisko alebo priamo na pláž pod ostré stredomorské slnko, by ste sa mali vyhýbať. Než sa dostanete k moru, mali by ste už jemnú vrstvu bronzu nachytať doma.
Hydratujte
Okrem pitného režimu treba pleť hydratovať aj zvonku vhodnou kozmetikou. Suchá pleť totiž znáša slnenie omnoho horšie, navyše opticky pôsobí aj omnoho staršie a je náchylnejšia na rôzne problémy.
O solarkach sa v poslednom case vedu take vyskumy ze vyrazne pomahaju rakovine koze, aj tie najlepsie su skodlive...
samoopalovacie su zbytocne...bud po nich ostavaju strasne flaky, alebo vobec nechytaju...
ja som vyskusala Johnsons, aj Niveu....podla mna je to na nic... treba si zvyknut na tu belobu
Ja nepochopím, čo je také zlé na normálnej pokožke...Tak veľa to na kráse fakt nepridáva to opálenie...
Kedy uz ludia zacnete byt prirodzeny?