Ahojte, máte niekto skúsenosti so šampónom Reghaar? Mám také jemne kučeravé vlasy, prešla som na prírodný šampón Lavera a možno to je aj tým, že mám teraz lupiny.. Tak poraďte nejaký dobrý šamón na lupiny, ktorý by bol vhodný aj na vlnité vlasy
Panthenol od Dr. Mullera na lupiny... je fakt super, mne pomohol, aj keď som nemala až také lupiny. A tiež sa mi začali robiť zmenou šampónu. Najlepšie používať to, na čo si už zvyknutá a veľmi neexperimentovať.
@dandybrendy ja som počula, že je dobré striedať šampóny. Že vždy mať nejaké tri a striedať to. Čo je na tom pravdy neviem. Mám obdobia keď mám jeden šampón dlho dlho, aj keď ich striedam a vždy mi to príde rovanké
@takata no áno, aj ja stiedam, ale len od jednej značky, alebo teraz používam takú kúru, čo mi odporučil môj kaderník a som si to u neho kúpila. Ale samozrejme, že záleží na tom, aké citlivé máš vlasy. Poznám človeka, ktorý by si mohol umývať vlasy aj kyselinou a nič by sa mu s vlasmi nestalo Ale ja ich mám napríklad veľmi jemné.
Ja som bola u kožnej a tá mi poradila Kelual DS, je to 100 ml, stál okolo 13 € a aj keď si umývam vlasy denne vydržal skoro mesiac. No a pomáha a je k vlasom je jemný. predtým ma svrbela hlava a teraz vobec. Jediný problém je, že teraz je ho ťažko zohnať.
Mne pomáha tento šampón. Dlho som mala problémy s lupinami, mala som všelijaké šampony od kožnej aj z lekarne. Ale tento od mojej kozmetičky mi fakt pomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mne pomáha tento šampón. Dlho som mala problémy s lupinami, mala som všelijaké šampony od kožnej aj z lekarne. Ale tento od mojej kozmetičky mi fakt pomáha