Už som počula o nejakom šampóne,vraj je drahý,ale pomáha...ale ani za nič si nespomeniem na názov :/..Ako dlho Ti padajú vlasy? Možno je to ok...veď vieš,že 100-150 vlasov za deň je v norme
@petoo a vypadávajú Ti tak rovnomerne z celej hlavy alebo len z nejake časti? Môže to byť genetické alebo nedostatkom vitamínov,nadmerným stresom,nerovnováhou hormónov.Choď k lekárke,pošle Ťa na kožné alebo na endokrinológiu a tam Ti snáď na niečo prídu.
Šampón REVALID, v kombinácií so Zinkom (bežne kúpiš v lekárni ako tablety) + môžeš si potierať pokožku vlasov s takou žihľavovou vodičkou ( tú kúpiš v drogérií). Ak ti ale veľmi padajú, tak choď ku kožnej.
Ak ti padaju vlasy vo zvysenej miere, sampony ani masticky zvonku Ti velmi nepomozu. Toto je problem vnutorneho prostredia organizmu. Zrejme mas prekysleny organizmus, co je sposobene zlou zivotospravou (hlavne vela rafinovaneho cukru a malo vody v organizme) a asi budes mat zvysenu hladinu testosteronu a androgenov. Da sa to ovplyvnit stravou a doplnkami vyzivy. Pokial ti nic nezisti endokrinolog z vysetreni, potom existuje este specializovane laboratorium, kde robia prvkovu analyzou z vlasov a tam by Ti presne zistili, co ti chyba a ako Ti funguje metabolizmus, hormonalny system a celkovo Tvoje telo. Toto vysetrenie si ale kazdy hradi sam a nie je najlacnejsie. Stoji 70 eur. Napr. moja kamoska co ma DNU si to dala spravit, dodrzuje liecbu, ktoru jej tam stanovili a dnes sa ma vyborne, co predtym ani chodit nemohla, take mala bolesti.
petoo, to nie je len tym, co by si nemal jest, ale aj co telu musis dat, aby pracovalo spravne. Ked velmi padaju vlasy, to znamena, ze mas vela toxinov v organizme, velmi kyse ph a malo vitaminov a mineralov, ktore pomahaju organizmus jednak vyzivovat a jednak zbavovat telo toxinov a volnych radikalov. No a jasne, ze cistit telo zvnutra vyzaduje zvyseny pitny rezim!!!!! Najlepsie cistu filtrovanu vodu, pripadne ako doplnok bilinkove caje( v mensom mnozstve napr. lopuchovy) nie mineralky, sladene napoje, kavu, alkohol a pod. Zo stravy sa treba vyhybat hlavne vsetkym potravinam, co obsahuju rafinovany cukor (vsetky sladkosti, susienky, napolitanky, cokolada a mnohe dalsie ... , bielej muke, udeninam a pod., lebo toto su kyselinotvorne "potraviny") Do jedalnicka si zarad hlavne vela zeleniny, ovocia, orechov, semienka a miesto cukru si kup prasok z rastlinky "Stevia rebaudiana" Fakt dolezite je uzivat prirodne doplnky vyzivy, lebo dnesna strava je uz tak chudobna na vsetky vyzivne latky, ktore si nas organizmus nevie sam vyrobit, ze inak to ani nejde, teda pokial chces byt zdravy. Myslis, ze preco je dnes tolko civilizacnych ochoreni, co kedysi nebolo? A preco dnes velmi vela ludi ma imunitu "na bode mrazu"? Lebo nedavaju svojmu telu to, co potrebuje. Ja uzivam prirodne organicke doplnky vyzivy od firmy Nutrilite uz viac ako 10 rokov a za ten cas som nebola ani raz chora, zbavila som sa viacerych neduhov a nielen ja, ale aj ludia, ktorym som toto poradila. Inak pokial by si tieto vitaminy hladal v lekarni, tak tam ich nekupis. Ja si ich kupujem priamo od firmy a denna davka vitaminov a mineralov ma stoji len okolo 0,80 centov, takze aj cenovo su velmi dostupne. Inak dalsia vec, co potrebujes zaradti do jedalnicka, su kvalitne proteiny. Najlepsie zo soje.
Toto je tak v skratke. Na tuto temu by sa dalo napisat velmi vela. Ak mas nejake otazky, pokojne sa pytaj, rada Ti odpoviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Toto je tak v skratke. Na tuto temu by sa dalo napisat velmi vela. Ak mas nejake otazky, pokojne sa pytaj, rada Ti odpoviem.