hh to záleží od toho kolko si ochotná dať do toho telefonu ... samozrejme že je lepšia S4ka o niečo ... ale ja mám S3 a som spokojný ... aj za rozumnú cenu ( za taký telefón - 350 eur aj mi postačuje jeho výkon atď. som spokojný proste )
takže ak ti nevadí prihodiť o niečo viac eur a chceš mať o niečo výkonnejší mobil ( aj keď S3 postačí v podstate na všetko ) , tak si kludne kup aj S4 hh
ja mam SIII a som spokojny niektory sa stazuju na tu S4 lebo je bud velka dalsi ze mrzne alebo ze su tam zbytocne aplikacie ale tak ja by som navrhoval odskusat SIII najprv a ked bude spokojnost tak po case kkupit S4 ked trochu opadne cena ale inac az na par veci a velkost su rovnake
Ale bežnému užívateľovi stačí S3 .. ušetriš dosť .. A ak chceš niečo medzi S3 a S4 a nevadia ti veľké rozmery, zober Note 2 ... Je síce drahší, než S3 ale za to má výkonnejší procesor, 2 GB RAM (S3 má 1G a samozrejme väčší displej a pero S PEN.. Z vlastnej skúsenosti už žiaden iny Android telefón nechcem (zatiaľ) .. Jedine Galaxy Note sériu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takže ak ti nevadí prihodiť o niečo viac eur a chceš mať o niečo výkonnejší mobil ( aj keď S3 postačí v podstate na všetko ) , tak si kludne kup aj S4 hh