@petuska48 ooo bože...S3 je bývalá a stále veľmi dobrá a žiadaná vlajková ľod (tak sa nazýva najlepší model výrobcu)...S3 mini sa len hrá na zmenšenú S3...rovnaká je len v dizajne, inak parametrami je to mobil strednej triedy (S3 je model najvyššej triedy)...takže odpoveď na tvoju otázku je že S3 je samozrejme lepší...ale kedže vidím že veľmi technicky zdatná niesi, bude ti stačiť aj tá S3 mini..aspoň ti vďaka veľkosti lepšie sadne do ruky
kamarat ma S3 mini, niekolkokrat som s nim robila a milionkrat sa na nom fotila, fotak je super a aj predna kamera je vcelku kvalitna, fotky robi s peknymi sytymi farbami a su proste super, fotaku nic nemozem vycitat a aj co som pozerala ostatne veci, vyzera to byt fajn mobil, nemozem ho sice porovnat s S3 klasickym kedze som ho nikdy ani nazivo nevidela ale urcite by som odporucala
miny akože míny? O.o
ale inak, nepochopím ako niekto môže chcieť s3 mini, šunka ..v tej cene si kúp nejaký HTC napríklad HTC desire 500 alebo niečo -.- *facepalm*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Veľká S3 má lepší procesor, lepší displej, lepší fotoaparát
ale inak, nepochopím ako niekto môže chcieť s3 mini, šunka ..v tej cene si kúp nejaký HTC napríklad HTC desire 500 alebo niečo -.- *facepalm*