Nemáte niekto tento mobil? Náhodou som ho našla na nete a celkom sa mi pozdáva aj keď je to už asi dvojročný model, zdá sa mi byť celkom dobrý, len ja sa v tom veľmi nevyznám. Bola by som rada keby mi niekto napísal, aké má s ním skúsenosti.
táta to mal..bol to bohovsky mobil, teda mne sa pacil, ako kazdy dotykovy sa mi paci ale po case mu odisiel displej.. a zase.. a zase.. a uz ho nechce ani vidiet este aj softver sa tam cosi podžubal(no mna sa nepytaj co a tak no..cize neviem
Očistenú polovicu hlavy rozsekáme, vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a varíme 30 minút. Potom pridáme pokrájané vnútornosti , krúpy, očistenú cibuľu, celé a nové korenie, soľ a všetko spolu varíme do mäkka. Mäso a vnútornosti vyberieme, mäso vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Do polievky zamiešame rozšľahanú krv, povaríme, dochutíme rozotretým cesnakom, majoránom a nakoniec vložíme späť pokrájané mäso a vnútornosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Očistenú polovicu hlavy rozsekáme, vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a varíme 30 minút. Potom pridáme pokrájané vnútornosti , krúpy, očistenú cibuľu, celé a nové korenie, soľ a všetko spolu varíme do mäkka. Mäso a vnútornosti vyberieme, mäso vykostíme a pokrájame na malé kúsky. Do polievky zamiešame rozšľahanú krv, povaríme, dochutíme rozotretým cesnakom, majoránom a nakoniec vložíme späť pokrájané mäso a vnútornosti.