Ahoj, máte nejaké skúsenosti s týmto telefonom? Kde nájsť tie špeciálne ,,triple" pozadia a kde hry? Sú vôbec nejaké hry vytvorené špeciálne pre tento telefon alebo telefony? Plz píšte, ja som z toho mobilu úplne vedľa.
a prvých 15 minút som tiež ten mobil nechápal ale on je fakt strašne primitívny ... hry naň sú,neviem či sú presne preňho ale ja tam mám spusta hier a sú v tom rozlíšení a všetko, treba hľadať ...
Mám ho už rok a je pravda že patrí k tým jednoduchším ale ja som s ním celkom spokojný.Aj na Birdzi fungujem len cez tento telefón.Hier a aplikácií je naň kopec a funguje mi všetko.A všetky pozadia som si robil sám a s týmto telefónom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a prvých 15 minút som tiež ten mobil nechápal ale on je fakt strašne primitívny ... hry naň sú,neviem či sú presne preňho ale ja tam mám spusta hier a sú v tom rozlíšení a všetko, treba hľadať ...