Zaujala by niekoho poviedka z budúcnosti v ktorej by ľudia mali genetickú štruktúru modifikovanú, čiže by vlastne boli naprogramovaný predkami ako budú vyzerať a čo budú zač. A ak je u niekoho dáka anomália tak ho jednoducho proste odpravia na onen svet a
Kebyže sa opýtam otca tak mi povie minimálne päť diel s takou tematikou On je strašne zažratý do sci-fi.
Niekedy ma fakt dokáže prekvapiť že on čítal nejakú sci-fi poviedku takmer o všetkom
@ps102 zvykol som si, že nič nové nevymyslím, skôr ide o spôsob akým to asi podám už a čo do toho zamontujem, pretože nič nové nikto nevymyslí len tak. Všetko sa opakuje, časom. Tak sa spýtaj, sa inšpirujem.
pribeh novy nie je, ale presne ako pises, zalezi to od toho, ako to podas.
inak ja som mala podobny napad (sa mi to prisnilo), akurat to bolo o tom, ze ludi, co sa odlisovali od davu tajna agentura menila na robotov. hlavna hrdinka pre tuto agenturu pracovala, ale pri jednej misii spravila chybu a prezradila sa, ze tiez patri k tym nepohodlnym, tak sa ju rozhodli odpravit. trosku podobne, co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Niekedy ma fakt dokáže prekvapiť že on čítal nejakú sci-fi poviedku takmer o všetkom
inak ja som mala podobny napad (sa mi to prisnilo), akurat to bolo o tom, ze ludi, co sa odlisovali od davu tajna agentura menila na robotov. hlavna hrdinka pre tuto agenturu pracovala, ale pri jednej misii spravila chybu a prezradila sa, ze tiez patri k tym nepohodlnym, tak sa ju rozhodli odpravit. trosku podobne, co?
velmi si cenim, ze jestvuje napr. Brave New World a tomu podobne