@karatehusky ale zasa pokojne môžem. Ide o to že hneď som vedel kto takéto fórum založí. Čo je na hanbu. Predsa len. Kto už by porovnával bojovú techniku filmových postáv
@semhamforas Pokial viem, tak scott adkins a tony jaa su herci, a majstri bojovych umeni, nie postavy A boyka som ku scottovi adkinsovi napisal preto, lebo ho niektory poznaju iba pod tym menom kedze ta postava ho preslavila najviac a porovnaval by to asi kazdy fanusik bojovych umeni a filmov s touto tematikou
@karatehusky preboha ty čomu nechápeš zasa? Jasné že to sú živé existujúce postavy. Ale pýtaš sa na bojovú techniku hercov a nie tých konkrétnych ľudí.
Asi ťa to teraz prekvapí a zrúca to tvoje ideály no túto "bojovú techniku" (až mi je to hanba takto nazvať) do filmov vytvárajú úplne iný ľudia tak aby sa divákovi čo najviac páčila a veľmi dlho to nacvičujú. To čo vidíš na obrazovke sa dá prirovnať len a jedine k tancu. Nič viac. A nie, žiaden normálny fanúšik by to asi neporovnával ak nemá 10 rokov a nepredstavuje si ako fighteri v ringu lietajú
Moja anketa "Je podľa vás Wladimir Klitschko pekný" je natoľko normálna ako ktorákoľvek iná anketa o komkoľvek inom či je pekný. Či je to Brad Pitt alebo Daniela Hantuchová. V každom prípade tu nejdem ale teraz porovnávať kto postavil krajšie stavby. Či goauldi alebo asgardi
@semhamforas Jediné čo som sa spýtal bolo ktorá bojová technika je pre ľudí atraktívnejšia, a ty máš ako vždy nutkanie rýpať... Je to to isté ako keď sa niekto pýtal, ktorý bojový štýl vo filmoch sa im najviac páči... úplne normálna anketa, napadlo ma to preto, kedže týchto dvoch hercov ľudia dosť často porovnávajú...... A ešte niečo priamo k tebe, podľa mňa vieš veľkú p.... o tejto téme. Keď si ťa tak na birdzi všímam, tak ty si presne ten typ ,,Všetko viem, všade som bol, všetko som videl, všetko viem najlepšie"
@karatehusky nie nie. To jepresne ten typ otázky že kto postavil krajšie stavby. Či goauldi alebo asgardi jednoducho pičovina na N-tú lebo nič z toho reálne neexistuje.
Nehovoriac o tom že týto herci majú v každom filme tú imaginárnu techniku trochu inú lebo si ju trochu inak predstavuje ich režisér
A nie ja ten typ veru nie som. O čom nič neviem tam neleziem Ale o čom niečo viem tak tam mudrujem lebo si to môžem dovoliť.
Na rozdiel od teba čo založíš bežne tému úplne od veci kde sa robíš ako bojový majster a ani nevieš že PRIDE už zopár rokov neexistuje a takéto podobné trápne excesy čo tu máš
Nehovoriac o porovnávaní neporovnateľných bojových umení ako napr "Jiu-jitsu vs Muay Thai" kde človek aspoň trocha znalý vie že je to ako porovnávať golf s hokejom.
Ja tu v zásade nemám nič proti témam ako ktorí herec sa vám viac páči (aké si tu už mal) a tak podobne.
Ale že koho bojový štýl vám je sympatickejší?
Pán je znalec. Sorry že ti rúcam ideály ty mudrlant
@semhamforas hlavne že ty si znalec vo všetkom že? a čo sa týka bojových umení, tak si myslím, že mám toho za sebou viac ako ty nemôžem to porovnať, lebo ťa nepoznám, neviem čo trénuješ, alebo ako sa vyznáš. Ale myslim si ze najlepsie natom niesi. Trenoval si mesiac a myslíš si aký si pan, ze? .... A to s tým PRIDE. Pride som nesledoval. Bol som v tom ze existuje este. A nerobim sa ze som bojovy majster Neporovnatelnych? ved to bola prosta tema, co je ludom blizsie... neviem co viac za tym hladas dobre nechce sa mi uz s tebou hadat, ty Pseudo-bojovník....
@karatehusky vo všetkom nie. DO čoho sa nerozumiem, tak do toho nikomu nekecám. Napríklad ani do áut, hudby a tak podobne. To si ma nemohol vidieť sa s nikým hádať
Pozri ja som z toho už dávno vyrástol aby som si myslel aký som pán a frajer a potreboval by som s tým machrovať. Už nemá 16 rokov. Taktiež som vyrástol z tých predstáv (i keď tie som mal maximálne tak v 10ich rokoch) ako sú bojové scény vo filmoch realistické. Samozrejme nehovoriac o tom že som tu nikde ani nepísal že na nejaké bojové umenie chodím.
Nie nie, ty si založil tému že čo sa vám zdá lešie (ako organizácia) či Pride alebo UFC a vyjadril si k tomu svoj názor a ešte napísal kto je akože tvoj obľúbený "bojovník". Z toho vôbec nevyplýva to, že by si to nesledoval. Skôr že sa v tom vyznáš
To máš pravdu. Ja založím tému bicykel vs vesmírna loď a bude to úplne normálna téma a napíšem že ma zaujímajú názory. Myslím že prvý názor bude, že som kokot
Sledoval som iba UFC, pride nie... A vobec si nemyslim ze bojove sceny vo filmoch su realisticke film je proste film... A nic si tu nedokazujem narozdiel od teba ... Ked nechodis na ziadne bojove umenie tak ako mozes takto machrovat? V zivote si sa tomu asi nevenoval tak nechapem kde mas taku istotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@2 Tony Jaa
Asi ťa to teraz prekvapí a zrúca to tvoje ideály no túto "bojovú techniku" (až mi je to hanba takto nazvať) do filmov vytvárajú úplne iný ľudia tak aby sa divákovi čo najviac páčila a veľmi dlho to nacvičujú. To čo vidíš na obrazovke sa dá prirovnať len a jedine k tancu. Nič viac. A nie, žiaden normálny fanúšik by to asi neporovnával ak nemá 10 rokov a nepredstavuje si ako fighteri v ringu lietajú
Moja anketa "Je podľa vás Wladimir Klitschko pekný" je natoľko normálna ako ktorákoľvek iná anketa o komkoľvek inom či je pekný. Či je to Brad Pitt alebo Daniela Hantuchová. V každom prípade tu nejdem ale teraz porovnávať kto postavil krajšie stavby. Či goauldi alebo asgardi
Nehovoriac o tom že týto herci majú v každom filme tú imaginárnu techniku trochu inú lebo si ju trochu inak predstavuje ich režisér
A nie ja ten typ veru nie som. O čom nič neviem tam neleziem Ale o čom niečo viem tak tam mudrujem lebo si to môžem dovoliť.
Na rozdiel od teba čo založíš bežne tému úplne od veci kde sa robíš ako bojový majster a ani nevieš že PRIDE už zopár rokov neexistuje a takéto podobné trápne excesy čo tu máš
Nehovoriac o porovnávaní neporovnateľných bojových umení ako napr "Jiu-jitsu vs Muay Thai" kde človek aspoň trocha znalý vie že je to ako porovnávať golf s hokejom.
Ja tu v zásade nemám nič proti témam ako ktorí herec sa vám viac páči (aké si tu už mal) a tak podobne.
Ale že koho bojový štýl vám je sympatickejší?
Pán je znalec. Sorry že ti rúcam ideály ty mudrlant
Pozri ja som z toho už dávno vyrástol aby som si myslel aký som pán a frajer a potreboval by som s tým machrovať. Už nemá 16 rokov. Taktiež som vyrástol z tých predstáv (i keď tie som mal maximálne tak v 10ich rokoch) ako sú bojové scény vo filmoch realistické. Samozrejme nehovoriac o tom že som tu nikde ani nepísal že na nejaké bojové umenie chodím.
Nie nie, ty si založil tému že čo sa vám zdá lešie (ako organizácia) či Pride alebo UFC a vyjadril si k tomu svoj názor a ešte napísal kto je akože tvoj obľúbený "bojovník". Z toho vôbec nevyplýva to, že by si to nesledoval. Skôr že sa v tom vyznáš
To máš pravdu. Ja založím tému bicykel vs vesmírna loď a bude to úplne normálna téma a napíšem že ma zaujímajú názory. Myslím že prvý názor bude, že som kokot
Ako poviete pán majster