@4 na samsungoch sa to dá kombináciou Home button (pod displayom v strede) + Power button (na boku alebo hore) a to tak, že podržíš Home a krátko klikneš počas toho na Power (ak by si držala obidva dlho, mobil by sa reštartoval)
na niektorých mobiloch je screenshot tiež možnostiach, ako keď vypínaš mobil
prípadne, ak by ti to nešlo, sú na to aplikácie, ja som používala appku Screenshot od vývojára Kastor Soft, ktorej výhodou je, že netreba na to root ani pripájať sa k PC
@verka13 chranim si sukromie clovek nikdy nevie kedy sa stane obetou
Ka si necitam navody na pouzivanie, som to nevidel v ponuke, tak som to vzdal a tu hla, rady, tak som odskusal
@kosmiklove Kedysi, keď som mal SE Xperia ARC S (Android 2.3, neskôr 4.0.4) mi to išlo robiť pomocou trojkombinácie, ktorú som napísal vyššie ... pri 2.3 som to mal dokonca v menu vypnutia takú možnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@simka1311 si si mala vygoogliť, veď!
na niektorých mobiloch je screenshot tiež možnostiach, ako keď vypínaš mobil
prípadne, ak by ti to nešlo, sú na to aplikácie, ja som používala appku Screenshot od vývojára Kastor Soft, ktorej výhodou je, že netreba na to root ani pripájať sa k PC
@filipesss uz mi to ide..aj bez apky
Ka si necitam navody na pouzivanie, som to nevidel v ponuke, tak som to vzdal a tu hla, rady, tak som odskusal
Nemáš začo :happy:
na galaxy s3 ked prejdes hranou dlane po displeji zlava doprava
Skús stredné tlačidlo + tlačidlo vypnutia podrž to aspoň 2-3 sekundy
Štandardne je to klasická trojkombinácia : dolné tlačidlo hlasitosti + stredné (home) tlačidlo + tlačidlo vypnutia/zamknutia
pri Samsungoch je to stredné (home tlačidlo) + tlačidlo vypínania/zamknutia